Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/18/2009

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπορεί θεαματικές εξελίξεις να μην υπάρχουν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα δεν κινούνται και για το τμήμα μπάσκετ με την διοικητική καθοδήγηση του Γιώργου Λαουτάρη.
Προπονητής της ανδρικής ομάδας τη νέα χρονιά θα είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής της εφηβικής ομάδας Πέτρος Καρβούνης που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας και σαν παίχτης.
Από την περσινή ομάδα παραμένουν 4 νεαροί και 3 παλιοί που θ’ αποτελέσουν τη βάση δημιουργίας της νέας ομάδας που θ’ αρχίσει να στήνεται. Στόχος η δημιουργία μιας ομάδας ικανής να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ του χρόνου, και που σταδιακά θα βάλει ξανά τις βάσεις για να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.
Για την ομάδα γυναικών τα πράγματα συνεχίζουν ως έχουν σε σχέση με την περσινή περίοδο. Ήδη τέσσερα κορίτσια από την ομάδα κορασίδων που πριν ένα μήνα έφτασε στον τελικό της ΕΣΚΑΝΑ έχουν προωθηθεί στην γυναικεία ομάδα, κι αν θέλετε τη γνώμη μου το πιο ενδιαφέρον εδώ έχει να κάνει με την αξιοποίηση αυτής της επιτυχίας έτσι ώστε να έρθουν περισσότερα κορίτσια και στην ομάδα μας και το μπάσκετ γενικότερα.
Πιο πάνω από την κατηγορία που παίζουμε δεν υπάρχει τίποτε άλλο από την Α2 κατηγορία γυναικών κι όταν η πρώτη ύλη που διαθέτεις στις υποδομές σου και με την οποία στελεχώνεις την πρώτη ομάδα σου είναι ότι καλύτερο υπάρχει, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις πως με σωστό προγραμματισμό, σε δυο τρία χρόνια μπορείς να βάλεις πλώρη για πολύ ψηλότερα. Τίποτα δεν είναι αδύνατο αν το θέλεις πραγματικά. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων