Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/12/2009

ΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ...ΜΕΛΗ

...όχι ανθρώπινα φυσικά! Η ιδέα των μελών στην ομάδα είναι από τις καλύτερες που έχω ακούσει, γι'αυτό και την επικροτώ με κάθε δυνατό μέσο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι το ζήτημα είναι πολύ λεπτό και απαιτεί προσοχή, εφόσον πρόκειται για τα ΧΡΗΜΑΤΑ του απλού κοσμάκη, που θα τα δώσει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ στην ομάδα της καρδιάς του.

Εγώ έχω 3 πράγματα να επισημάνω πάνω στο ζήτημα «μέλη», και ευελπιστώ να τα λάβει υπόψη του έστω και ένας από τους κυρίους που θα αποφασίσουν τελικά τι θα γίνει.

1. Έχει ακουστεί (και από εδώ βασικά) ότι η συνδρομή θα είναι της τάξεως των 130€ το έτος. Δεν λέω, καλό ποσό που θα βοηθήσει την ομάδα. Προσωπικά με το επάγγελμα που ασκώ και τις οικογενειακές ανάγκες που έχω τώρα, δύναμαι να προσφέρω ίσως και περισσότερα από τόσα. Εγώ όμως είμαι ΕΝΑΣ! Οι ΠΟΛΛΟΙ δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εγώ, είναι μεροκαματιάρηδες άνθρωποι ή οικογενειάρχες με έξοδα που τρέχουν (φροντιστήρια, αγγλικά, δάνεια, δόσεις κτλ κτλ κτλ). Πού να του περισσέψουν του μέσου Κορυδαλλιώτη 130€ το χρόνο να τα δώσει? Πρέπει να τεθεί χρηματικό Πλαφόν (minimum ποσό) της τάξεως των 5€ το μήνα, δηλαδή 65€ το έτος, και όχι 10€ το μήνα, δηλαδή 130€ το έτος. Τώρα, όποιος από μας επιθυμεί και δύναται, ας δώσει παραπάνω. Με 10€ το μήνα ο κόσμος δεν θα προσέλθει στην εγγραφή… Εμείς και εμείς θα είματε…

2. Πριν ο ΑΟ αποφασίσει να ανακοινώσει επίσημα το «Ελάτε να γραφτείτε», οφείλει να οργανωθεί ΑΨΟΓΑ! Οι λίστες των μελών πρέπει να είναι τέλεια οργανωμένες, όχι του τύπου «πάρε ένα χαρτί και σημείωνε ονόματα». Οι καταγραφές των συνδρομών πρέπει να είναι τυπικές και με απόδειξη, δηλαδή "ο Κύριος V.E. έδωσε στον ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 10€ για τον μήνα Σεπτέμβριο 09" κ.ο.κ. Πρέπει να επιδοθούν στα μέλη ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ με ονοματεπώνυμο, φωτογραφία και στοιχεία μέλους, να ξέρει ο άλλος ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να αποδείξει στον οποιοδήποτε ότι είναι μέλος της ΠΡΟΟ (αν δεν δημιουργηθούν κάρτες θα πρόκειται για εξευτελισμό, έως και τα video club δίνουν… Κοινώς, μην ακούσω καμιά ηλίθια δικαιολογία του στυλ "οι κάρτες θα κόστιζαν πολύ").

3. ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ!!! Το γεγονός και η "ανάγκη" της ομάδας δεν έχουν γνωστοποιηθεί στην τοπική κοινωνία, η οποία παρεμπιπτόντως είναι και πολύ μικρή, συνεπώς χαρά στο δύσκολο να το διαδώσουμε στον Κορυδαλλό! Ευελπιστώ πως θα μεριμνήσει το ΔΣ να ενημερωθεί ο κόσμος, γιατί αλλιώς ποιος θα έρθει?

Ελπίζω να μην σας κούρασα! Σχόλια και προτάσεις (επί προτάσεων στην ουσία!) φυσικά δεκτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων