Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/04/2009

ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΕΛΩΝ

Όπως πληροφορηθήκαμε από τον εκπρόσωπο τύπου της Προοδευτικής Γιάννη Ταμβάκη το ποσό της μηνιαίας συνδρομής για όσους θέλουν να εγγραφούν μέλη της Προοδευτικής ορίσθηκε στο ποσό των 10 ευρώ συν δέκα ευρώ για εγγραφή.
Αυτό σημαίνει πως η ετήσια συνδρομή ανέρχεται σε 130 ευρώ για κάθε μέλος του συλλόγου. Εάν κάποιος επιθυμεί να δώσει χρήματα που αντιστοιχούν σε ποσό μεγαλύτερο της μηνιαίας συνδρομής σαφώς και μπορεί να το κάνει κι αυτό θα συνυπολογίζεται στην κάλυψη του προσωπικού του ετήσιου πλαφόν.
Η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται στα γραφεία του συλλόγου στο Περιβολάκι, Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή πρωί και απόγευμα που τα γραφεία βρίσκονται σε λειτουργία.
Επειδή όπως ξέρετε όσοι μας διαβάζετε, για λίγο ακόμα εξελίσσεται στο blog μια ‘’δημοσκόπηση’’ για το συγκεκριμένο θέμα, προσωπικά δηλώνω πως θα πάρω θέση όταν αυτή ολοκληρωθεί. (Δ.Β).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων