Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/03/2009

ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Προ ημερών κάποιος φίλος από το φόρουμ είχε δώσει το όνομα του γιατρού Κώστα Φραδέλου σαν του πιο πιθανού ν’ αναλάβει την θέση του προέδρου στο νέο διοικητικό σχήμα.
Είχα τονίσει τότε μην ‘’ποντάρετε’’ αν τα πρόσωπα που πλαισιώνουν όλη αυτή την προσπάθεια δεν βγουν να δώσουν επίσημα την οριστική μορφή της νέας διοίκησης κι αυτό εξακολουθεί να ισχύει.
Σαν ομάδα του blog σεβαστήκαμε το δικαίωμα όλων αυτών των ανθρώπων να λειτουργήσουν με διακριτικότητα μέχρι οι προσπάθειες τους να φτάσουν σε αίσιο αποτέλεσμα. Δεν προχωρήσαμε σε εκτοξεύσεις πυροτεχνημάτων για λόγους εντυπώσεων κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι να βρεθεί μια άκρη στο σημερινό αδιέξοδο.
Όμως όπως φαίνεται μυστικό δεν μπορούμε να κρατήσουμε με τίποτα και μην βγει κανείς να πει ότι το blog ευθύνεται γι’ αυτό. Μέχρι και στον ιστότοπο ‘’dokari’’ διαβάσαμε ονόματα της νέας διοίκησης. Ποιος ευθύνεται για τις ‘’διαρροές’’ ας το ψάξουν αλλού όσοι ενδιαφέρονται.
Είναι τόσο πολλά αυτά που καλείται να διαχειριστεί η νέα διοίκηση που χρειάζεται να γράφουμε μέρες απλά και μόνο για να τα παρουσιάσουμε.
Πιστεύουμε πως όπως κάθε διοίκηση έτσι κι αυτή εδώ χρειάζεται το χρόνο της και θα κριθεί όταν έρθει η ώρα της. Εμάς όπως γνωρίζετε όσοι μας παρακολουθείτε, μας ενδιαφέρει η ουσία κι όχι οι εντυπώσεις και απλά περιμένουμε το ταχύτερο δυνατό η νέα διοίκηση να παρουσιάσει επίσημα τις προθέσεις τις και τους κατευθυντήριους άξονες της.
Κατά τ’ άλλα περιοριζόμαστε απλά να περιμένουμε. (Δ.Β.)

(ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟ ΔΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων