Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

6/02/2009

Η ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η διεργασία για την επόμενη μέρα της Προοδευτικής συνεχίζεται. Χθες Δευτέρα στα γραφεία του συλλόγου συγκεντρώθηκαν και κουβέντιασαν τα πρόσωπα που στηρίζουν την προσπάθεια που ξεκίνησε τη μέρα της γενικής συνέλευσης με σκοπό να οδηγήσει το σύλλογο στην επόμενη μέρα.
Μπροστάρης και συντονιστής σ’ όλη αυτή την προσπάθεια παραμένει ο βετεράνος άσσος Σταμάτης Βουρδαμής. Τα μέτωπα που έχουνε ανοίξει είναι και πολλά και μεγάλα.
Στην κορυφή της ατζέντας βρίσκεται η προσπάθεια εξεύρεσης ισχυρών παραγόντων ικανών να στηρίξουν οικονομικά και διοικητικά όλη αυτή την προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, και απ’ την πλευρά μας ευχόμαστε ν’ ακούσουμε σύντομα καλά νέα καθώς υπάρχουν επαφές με πρόσωπα που ενδιαφέρονται ν’ ασχοληθούν με τα κοινά της Προοδευτικής, έχοντας την δυνατότητα να βοηθήσουν αποφασιστικά.
Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι επαφές εκπροσώπων της νέας διοίκησης για το γήπεδο Νικαίας στο οποίο επανέρχεται η προοπτική να εγκατασταθεί συνθετικός χορτοτάπητας, αλλά που αυτή την ώρα το κεντρικό ζήτημα έχει τα εξής δυο σκέλη. Πότε θα ξεκινήσουν και πότε θα τελειώσουν τα σχετικά έργα, και ποιο θα είναι το καθεστώς διαχείρισης του γηπέδου μετά την αποπεράτωση των έργων, όπου η Προοδευτική ενδεχομένως να βρεθεί μπροστά σε εκπλήξεις.
Επαφές έχουν γίνει και με τον δήμο Κορυδαλλού, όπου υπάρχει διαβεβαίωση πως θα υπάρχει αμέριστη υποστήριξη, ενώ πολύ ζεστά αντιμετωπίζεται το θέμα της μαζικής εγγραφής νέων μελών και της εξεύρεσης νέων οικονομικών πόρων.
Για να μην λέμε πολλά, κρατήστε για την ώρα πως την Παρασκευή θα γίνει νέα συγκέντρωση όπου ελπίζουμε να οριστικοποιηθεί το νέο διοικητικό σχήμα με τις αρμοδιότητες που θ’ αναλάβει ο καθένας που συμμετέχει, και να υπάρξει και μια επίσημη ανακοίνωση της νέας διοίκησης προς τον κόσμο που στηρίζει ειλικρινά όλη αυτή την προσπάθεια και περιμένει ν’ ακούσει καλές ειδήσεις.
Από την πλευρά μου περιορίζομαι να θυμίσω πως η Προοδευτική δεν είναι ομάδα αλλά σύλλογος, το ποδοσφαιρικό τμήμα σαφώς και είναι η σημαία η περηφάνια και ο καθρέφτης μας, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ν’ αφήσουμε όλα τα υπόλοιπα στην τύχη τους.
Κάθε παλάμη έχει πέντε δάχτυλα. Όλοι γνωρίζουμε πως ο αντίχειρας είναι ο πρωταγωνιστής. Αλλά γνωρίζουμε επίσης πως όχι η απώλεια αλλά ακόμη και ο προσωρινός τραυματισμός οποιουδήποτε άλλου δάχτυλου αρκεί για να προκαλέσει δυσλειτουργία και μειονεξία. Γι’ αυτό ας μην χάσουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε την Προοδευτική στο σύνολο της αρχίζοντας την προσπάθεια αναγέννησης της από κάτω προς τα πάνω. (Δ.Β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων