Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/27/2009

To νεο ΔΣ της Προο σε πολλα sites στο ιντερνετ

Ελπίδα στην Προοδευτική
Τρίτη, 26 Μάιος 2009 19:21
sima_proo.jpgΑισιοδοξία αποπνέει από χθες το βράδυ στην Κορυδαλλό, σχετικά με το μέλλον της Προοδευτικής, ύστερα από τη γενική συνέλευση. 

Σε ένα κρίσιμο σημείο και με την ανάγκη επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες να έχει γίνει επιτακτική, οι Βυσσινί ανέδειξαν νέα διοίκηση, η οποία θα αναλάβει να βρει τους απαιτούμενους πόρους προκειμένου να δημιουργηθεί ομάδα πρωταθλητισμού. 

Οι 13μελής διοικούσα επιτροπή απαρτίζεται από τους Σταμάτη Βουρδαμή, Γιώργο Σκριβάνο, Γιώργο Λαουτάρη, Κώστα Φραδέλλο, Γρηγόρη Γρηγοριάδη, Χάρη Αβραμίδη, Γιάννη Ταμβάκη, Μανώλη Βενάρδο, Δημήτρη Στυλιανό, Αρη Συνοδινό, Γιάννη Τσέβρεντζη, Γιάννη Θανόπουλο και Δημήτρη Χόρτζα.

dokari.gr

Προοδευτική: Νέο "αίμα" στο Δ.Σ.
Πραγματοποιήθηκε χθες η γενική συνέλευση της Προοδευτική, στην οποία οι "βυσσινί" ανέδειξαν νέα διοίκηση. Συγκεκριμένα, το νέο σχήμα απαρτίζεται από τους Σταμάτη Βουρδαμή, Γιώργο Σκριβάνο, Γιώργο Λαουτάρη, Κώστα Φραδέλλο, Γρηγόρη Γρηγοριάδη, Χάρη Αβραμίδη, Γιάννη Ταμβάκη, Μανώλη Βενάρδο, Δημήτρη Στυλιανό, Αρη Συνοδινό, Γιάννη Τσέβρεντζη, Γιάννη Θανόπουλο και Δημήτρη Χόρτζα.
Στόχος της νέας διοίκησης είναι να προσπαθήσει από εδώ και στο εξής να βρει πόρους προκειμένου να δημιουργηθεί ομάδα πρωταθλητισμού.

periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων