Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/17/2009

THIS IS OUR NIGHT

Τα κορίτσια της Προοδευτικής δεν τα κατάφεραν στον τελικό της ΕΣΚΑΝΑ. Ηττήθηκαν από την Τερψιθέα Γλυφάδας 40-22 κερδίζοντας τελικά την δεύτερη θέση στο τουρνουά Πέτρος Καπαγέρωφ στην κατηγορία μίνι κοριτσιών.
Αυτό όμως δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο την τεράστια επιτυχία τους. Την ώρα που όλη η χώρα ‘’έβλεπε’’ EYROVISION κι εκείνες ήταν στο δικό τους τελικό τιμώντας τον φοίνικα, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες.
T-SAKIS-AN το τείχος της περιθωριοποίησης για το οποίο ευθυνόμαστε όλοι μας φωνάζοντας πως η Προοδευτική έχει πολλά πράγματα ακόμα για τα οποία μπορεί να είναι περήφανη έστω κι αν πολλά απ’ αυτά υλοποιούνται περίπου στο σκοτάδι.
Αποστόμωσαν όσους συνεχίζουν να ψελλίζουν πως πρέπει να κλείσουν τμήματα κι ότι Προοδευτική σημαίνει μόνο ποδόσφαιρο.
Ξανάβαλαν στην πρώτη γραμμή το διεκδικητικό αίτημα για περισσότερους και καλύτερους αθλητικούς χώρους που τα νέα παιδιά να μπορούν να γυμνάζονται με αξιοπρεπείς συνθήκες καλλιεργώντας ακόμα περισσότερο το δεδομένο ταλέντο τους.
Μας απέδειξαν τα ‘’κοριτσάκια’’ πως θεμέλιο της επιτυχίας δεν είναι τα μεταξωτά βρακιά αλλά κάποια άλλα πράγματα που δεν αγοράζονται όσο και να πληρώσεις.
Μας θυμίσανε πως για να διατηρείς βιτρίνα χρειάζεται και αποθήκη με καλής ποιότητας εμπόρευμα κι όχι μόνο ακριβοπληρωμένο ‘’ντεκόρ’’ με ημερομηνία απόσυρσης.
Θέλω για λογαριασμό του blog κι όλων των Προοδευτικάνων που μας διαβάζουν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εύα, τη Βαγγελίτσα, τη Χαριτίνη, κι όλες τις σπουδαίες Προοδευτικάνες αθλήτριες που στελεχώνουν την ομάδα, όσους υποστήριξαν την προσπάθεια τους, αλλά και τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην Προοδευτική.
Στις δύσκολες μέρες που περνάμε τον τελευταίο καιρό μας κάνανε να βρούμε το κουράγιο να τραγουδήσουμε this is our night. Περιμένουμε τα καλύτερα κι είμαστε σίγουροι πως θα έρθουν. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων