Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/26/2009

Οι Radical fans συνεχιζουν με πεισμα

Γειά σας παιδιά!
Λοιπόν, κυκλοφόρησε το 6ο τεύχος του fanzine μας όπως θα έχετε, ίσως, δει και στο blog μας http://rfu.blogspot.com/.
Την Παρασκευή, 29/06, θα γίνει και προβολή στη Νομική, στις 20:00. Θα δείξουμε το "Βοσνία vs Σερβία: η ποδοσφαιρική κόντρα των δύο ομάδων και οι πολιτικές της προεκτάσεις."
Στις 27-28 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουμε, στην Αθήνα, ένα οπαδικό διήμερο με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, subuteo, προβολές, συζητήσεις, μπύρα και μουσική. Ο χώρος και το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σχετικά σύντομα και θα γίνει και αφισσσοκόλληση. Αν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος με την ομάδα σας (5χ5 για ποδόσφαιρο, 3χ3 για μπάσκετ), στείλτε μας ένα mail  rfu@fan.com
rfu@myspace.com 
να μας το πείτε για να αρχίσουμε και εμείς σιγά σιγά να διαμορφώνουμε το πρόγραμμα.
Το τεύχος μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε ερχόμενοι την Παρασκευή στην προβολή είτε να συναντηθούμε κάπου στο κέντρο να σας το δώσουμε είτε μέσω ταχυδρομείου στέλνοντάς μας τα στοιχεία σας. Και αν θέλετε περισσότερα από ένα για να τα δώσετε και αλλού, γράψτε μας απλά τον ακριβή αριθμό.
Καλα να περνάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων