Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/12/2009

Στον Κορυδαλλό μοιράζουν μαντολάτο?

Φίλοι και φίλες, στην τελευταία μου επαγγελματική υποχρέωση την εβδομάδα που μας πέρασε, είχα την ευκαιρία να έχω στο team με το οποίο συνεργάστηκα, κάτι κυρίους από τη Νεάπολη…

Όταν δήλωσα Κορυδαλλιώτης, τα ευχάριστα βλέμματα άρχισαν να λιγοστεύουν. Όταν μάλιστα δήλωσα και Προοδευτικάνος, άρχισαν να ξυνίζουν μερικά μούτρα… (Πάλι καλά δηλαδή που απλά ξύνισαν, γιατί ήταν πολλοί και δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα ήμουν τώρα αν αγρίευαν πραγματικά.)

Ομολογουμένως, δεν ήμουν πολύ ερειστικός για να μην προκαλέσω. Έβγαλα όμως κάποια συμπεράσματα που θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.

Κακά τα ψέματα, δεν είμεθα πλέον 15 χρονών, να πλακωνόμαστε με όποιον Ιωνικό βλέπουμε μπροστά μας. Μπορούμε όμως να κουβεντιάσουμε μαζί τους, και να ανακαλύψουμε ότι ούτε οι σημερινοί 15χρονοι δεν πλακώνονται με όποιον Ιωνικό βλέπουν μπροστά τους!  Δεν λέω, θετικό από μία άποψη. Μα δεν είναι περίεργο? Γίναμε Κορυδαλλιώτες και Νεαπολιώτες ξαφνικά «καλά παιδιά»? Γιατί?..

Καταλήξαμε λοιπόν ότι ο σημερινός πιτσιρικάς (από ηλικία 8 χρονών και άνω) ξοδεύει το 99.999999% του ελεύθερου χρόνου του, στον υπολογιστή του, παίζοντας WOW και άλλες τέτοιες π@παριές. Αποτέλεσμα αυτού?

(1)    Δεν πάει για μπάλα στην πλατεία.

(2)    Δεν συναντιέται με άλλα παιδιά παρά μόνο στο σχολείο και στο διαδίκτυο

(3)    Από ποδόσφαιρο ξέρει μόνο Ολυμπιακός, Θρυλέων, Πανάθας, Ντιόγο, Σιμάο κτλ (και αν τον ρωτήσεις «Πού είναι ρε το γήπεδο του Ιωνικού», δεν ξέρει να σου πει.)

Γίναμε λοιπόν Κορυδαλλός και Νίκαια «καλές συνοικίες». Δεν αντιλέγω, είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι τα παιδιά δεν σκοτώνονται όπως κάναμε παλιά. Αλλά όχι να καταντήσουν και βλαμμένα!

Αδέλφια! Παροτρύνετε τους πιτσιρικάδες να βγουν από το σπίτι! Πάρτε τους μαζί στο γήπεδο της ΠΡΟΟ! Αφήστε τους να πάνε στην πλατεία να κάτσουν! Δεν σας λέω να γίνουν αλήτες, ούτε εμείς ήμασταν. Απλά να μην αποβλακωθούν!!!

ΠΡΟΟ NO GATE forever

VISSINI ULTRAS are back
κουφάλες

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=53380472127&ref=mf

V.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων