Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/27/2009

Απο Κυπρο :Ρεπορταζ απο των αγωνα των Παλαιμαχων με τον Ολυμπιακο Λευκωσιας

Αγώνας Παλαιμαχων: Ολυμπιακός - Προοδευτική 4-1Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επέστρεψε την Κυριακή το βράδυ από την Αθήνα, όπου έδωσε φιλικό αγώνα με τους παλαιμάχους της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, τιμώντας παράλληλα και τον 85χρονο ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΡΚΕΣΙΔΗ, πρώην ποδοσφαιριστή, προπονητή και παράγοντα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ.

Η εκδήλωση έγινε στο „Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλού“ παρουσία Βουλευτών, του Δημάρχου, εξεχουσών προσωπικοτήτων, παλαιών ποδοσφαιριστών, της οικογένειας και φυσικά του ίδιου του ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΡΚΕΣΙΔΗ, και αρκετών φιλάθλων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τελετουργικό και βραβεύσεις προς τον κ. ΤΕΡΚΕΣΙΔΗ, αλλά και ευχαριστίες προς την ομάδας μας που τίμησε με την παρουσία της τον κ. ΤΕΡΚΕΣΙΔΗ, αλλά και ανάλυση της ιστορίας του σωματείου μας. Με τη σειρά τους οι Παλαίμαχοί μας τίμησαν με πλακέτα τόσο τον κ. ΤΕΡΚΕΣΙΔΗ, όσο και την ομάδα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, την οποία συναντήσαμε ξανά, 38 χρόνια μετά, όταν το 1971 οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Να σημειώσουμε ότι μετά τον αγώνα, οι παλαίμαχοι της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ δεξιώθηκαν την αποστολή της ομάδας μας σε Εστιατόριο της περιοχής, και οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επαναληπτικό που θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουνίου στην Κύπρο.

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα των παλαιμάχων μας κέρδισε με 4-1 σε ένα πραγματικά όμορφο ποιοτικό αγώνα που διεξήχθη μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί με 3-0 αφού με το καλημέρα, άνοιξε το σκορ στο 1 με τον Χρίστο Λουκά και διπλασίασε τα γκολ με τον Άθω Κωνσταντίνου στο 7. Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ αντέδρασε και είχε 2 δοκάρια, όμως στις αντεπιθέσεις ο Χρίστος Τοφαρίδης στο 19 έκανε το 3-0. Στο Β Ημίχρονο οι αντίπαλοι μπήκαν δυνατά και μείωσαν με πέναλτι του Βογιατζή στο 11 του Β Ημιχρόνου, όμως ο Άθως Κωνσταντίνου στο 22 του Β Ημιχρόνου με πέναλτι που κέρδισε ο πολύ καλός Πάμπος Κουλουμπρής (αγωνίστηκε ως ακραίως επιθετικός αντί τερματοφύλακας), έκλεισε το σκορ με 4-1.

Η ομάδα μας αγνωίστηκε με τερματοφύλακα τον Π. Σάββα, αμυντικούς τους Κ. Αυγουστή, Α. Παπαχαραλάμπους, Μ. Πελαπαϊσιώτη, Δ. Νικολάου, στο κέντρο τους Μ. Μαυράδα, Χ. Τοφαρίδη, Ν. Μαυρή και Γ. Μαυρουδή και επιθετικούς τους Α. Κωνσταντίνου και Χ. Λουκά. Μοναδικές παρουσίες στον πάγκο οι Π. Κουλουμπρής και Δ.. Χ“Γιαννακού. Την ομάδα συνόδευαν οι Π. Ιακώβου και Α. Μαλέκος.

Βράβευση, Πέτρος Σάββα
Βράβευση, Πέτρος Σάββα

Κ. Αυγουστή, Α. Παπαχαραλάμπους
Κ. Αυγουστή, Α. Παπαχαραλάμπους

Δ. Νικολάου, Π. Κουλουμπρής, Μ. Μαυράδας
Δ. Νικολάου, Π. Κουλουμπρής, Μ. Μαυράδας

Ορθιοί: Α. Μαλέκος, Π. Σάββα, Α. Παπαχαραλάμπους, Α. Κωνσταντίνου, Δ. ΧΓιαννακού, Γ. Μαυρουδής, Χ. Λουκά, Π. Κουλουμπρής Καθήμενοι: Μ. Πελαπαϊσιώτης, Δ. Νικολάου, Κ. Αυγουστή, Ν. Μαυρής, Χ. Τοφαρίδης, Μ. Μαυράδας
Ορθιοί: Α. Μαλέκος, Π. Σάββα, Α. Παπαχαραλάμπους, Α. Κωνσταντίνου, Δ. ΧΓιαννακού, Γ. Μαυρουδής, Χ. Λουκά, Π. Κουλουμπρής Καθήμενοι: Μ. Πελαπαϊσιώτης, Δ. Νικολάου, Κ. Αυγουστή, Ν. Μαυρής, Χ. Τοφαρίδης, Μ. Μαυράδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων