Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/08/2009

Εγραψαν για μας..

Προοδευτική: Ανακοίνωση των βετεράνων Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Προοδευτικής: "Ο Σύλλογος Βετεράνων μετά την απόφαση του Παναγιώτη Μπαταγιάννη να αποχωρήσει από τα κοινά της Προοδευτικής, που τόσο αγάπησε και τόσα πρόσφερε, οφείλουμε δημόσια να τον ευχαριστήσουμε και να δηλώσουμε ότι τον έχουμε για πάντα στις καρδιές μας. Είναι ο μόνος άνθρωπος που βοήθησε (παρά τα προβλήματα υγείας του) ώστε η ομάδα να σταθεί με αξιοπρέπεια επί προεδρίας του. Πιστεύουμε ότι θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να συνεχίσουν το έργο του και να φέρουν την Προοδευτική εκεί που της αξίζει".


Sample ImageΗ Προοδευτική αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Λευτέρης Καλογήρου αποχώρησε από την τεχνική της ηγεσία.

Βέβαια, οι "βυσσινί" εξακολουθούν να προπονούνται υπό την επίβλεψη του Έλληνα τεχνικού, προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση μέχρι τα τέλη του μήνα που φεύγουν για διακοπές. Η επόμενη μέρα της ομάδας του Κορυδαλλού αναμένεται δύσκολη, αφού κανείς δεν ξέρει πόσοι παίκτες είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι διοικούντες θα πρέπει να βρουν σύντομα τον αντικαταστάτη του Καλογήρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων