Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/26/2009

ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

Ξεκινάω ανάποδα για να πω αυτό που όλοι περιμένουνε να μάθουν. Από την χθεσινή συνέλευση θα προκύψει νέα διοίκηση. Ο βετεράνος άσσος της Προοδευτικής Σταμάτης Βουρδαμής ήταν ξεκάθαρος. Υπάρχει ένας πυρήνας 11 προσώπων που δεν αποκλείεται να ενισχυθεί κι από άλλους, που θα στελεχώσει το νέο Δ.Σ με σημαντική συμμετοχή παλαιμάχων και αρκετά ακόμα νέα πρόσωπα.
Μέσα στην εβδομάδα που το νέο Δ.Σ. θα συνέλθει σε σώμα θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τη λίστα με τα μέλη του νέου συμβουλίου και τις αρμοδιότητες που θα επιφορτιστεί ο καθένας.
Όπως ειπώθηκε βρίσκονται σ’ εξέλιξη προχωρημένες συζητήσεις με πρόσωπα που θα μπορέσουν να στηρίξουν οικονομικά αυτή την προσπάθεια, ενώ εκείνο που προτάθηκε σαν μείζονος σημασίας θέμα είναι η οργανωτική ανασυγκρότηση του συλλόγου.
Ο επίτιμος πρόεδρος Π Μπαταγιάννης από την πλευρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση τονίζοντας πως θα πρέπει να βρει την δύναμη να μην καμφθεί από τα προβλήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει και να τα παρατήσει, γιατί το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί τότε, θα είναι πολύ μεγαλύτερο.
Ότι σε κάποιο σημείο της διαδικασίας προκλήθηκε ένταση είναι γεγονός. Οι τόνοι ανέβηκαν αλλά η άριστη καθοδήγηση του σοφού Νέστωρα της Προοδευτικής Λάμπρου Τσεμπεράκη που συντόνιζε την διαδικασία σαν πρόεδρος της συνέλευσης, δεν επέτρεψε να ξεφύγουν τα πράγματα από τα επιτρεπτά όρια.
Προσωπικά ζητάω συγνώμη αλλά σας βεβαιώνω πως δεν προτίθεμαι να κάτσω να γράψω ποιος είπε τι και για ποιον. Σημασία έχει η επόμενη μέρα του συλλόγου που πρέπει να μας βρει όλους σαν μια γροθιά, έτοιμους να βοηθήσουμε να ξεκολλήσει ο σύλλογος από το σημερινό αδιέξοδο.
Κλείνοντας την πρώτη καταγραφή μου στο θέμα συνέλευση,(γιατί τις επόμενες μέρες θα έχουμε πάρα πολλά να πούμε για το τι θα βρούμε μπροστά μας ν’ αντιμετωπίσουμε), θέλω για μια ακόμη φορά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Π Μπαταγιάννη για ότι έχει προσφέρει εδώ και δεκαετίες στην Προοδευτική, στους παλαίμαχους της ομάδας που αυτή την κρίσιμη ώρα συστρατεύονται για να βοηθήσουν, τα μέλη που θα πλαισιώσουν το νέο συμβούλιο, τον κ. Τσεμπεράκη για την τιμή που μας έκανε όχι απλά να παραβρεθεί αλλά και να διευθύνει άψογα την διαδικασία, τον δήμο Κορυδαλλού για την παραχώρηση της αίθουσας του πνευματικού κέντρου, αλλά και τους 80 Προοδευτικάνους που παραβρέθηκαν στην συνέλευση δηλώνοντας πως ακόμα και στα δύσκολα, ευτυχώς παραμένουμε ζωντανοί.
Επειδή στην συνέλευση συμμετείχαν επίσης η έφορος της ομάδας βόλλεϋ γυναικών Ν. Σερέτη, ο προπονητής της ομάδας αλλά και κάποιοι γονείς αθλητριών, να ξαναπώ αυτό που και κατ’ ιδίαν τους έχω τονίσει. Πως η ομάδα του blog θα στηρίξει με κάθε τρόπο το τμήμα για να ξεπεράσει τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
Δεν είμαστε ειδικοί του αθλήματος, δεν έχουμε επενδυτή πίσω μας, ξέρουμε πως τίποτα δεν θα μας χαριστεί, αλλά τμήματα δεν πρόκειται ν’ αφήσουμε να κλείσουν.
Στόχος μας είναι η Προοδευτική να μεγαλώσει και να λάμψει παντού. Αδέρφια δείτε το σαν στοίχημα που πρέπει ν’ αποδεχθούμε όλοι μας, και να το κερδίσουμε. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων