Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/30/2009

ΠΕΡΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ

Στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον η ειλικρίνεια των προσώπων που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. του συλλόγου καταγράφεται με θετικό τρόπο. Προς θεού δεν είναι και για θάνατο το να μην έχεις οικονομική επιφάνεια, και ταυτόχρονα να διατίθεσαι σε μια δύσκολη ώρα για τον σύλλογο, να μπεις μπροστά και να βοηθήσεις.
Η εγγραφή μελών αποτελεί αίτημα που τέθηκε με πολύ έντονο τρόπο στην διάρκεια της συνέλευσης. Κι απ’ ότι ξέρω η ενεργοποίηση της διαδικασίας εγγραφής είναι στις άμεσες προτεραιότητες της νέας διοίκησης, όχι μόνο σαν ανταπόκριση στο αίτημα που τέθηκε, αλλά και σαν δυνατότητα δημιουργίας ενός οικονομικού πόρου που μέχρι χθες δεν υπήρχε.
Ένα τελείως πρακτικό ζήτημα που έχει να κάνει με όλο αυτό, αφορά το ύψος της συνδρομής. Πρέπει να είναι ετήσια η μήπως μηνιαία; Γελιέστε αν νομίζετε πως δεν έχω άποψη πάνω σ’ αυτό. Όμως δεν πρόκειται να σας ‘’κάνω τη χάρη’’ να την καταθέσω.
Για να πάει καλά αυτή η προσπάθεια (γιατί πρέπει να πάει καλά) το ζήτημα δεν είναι το τι νομίζω εγώ, αλλά το πώς θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη απόψεων έτσι ώστε ότι συμφωνηθεί, να βρει την μέγιστη δυνατή ανταπόκριση.
Γι’ αυτό λοιπόν ξεκινάμε μια νέα δημοσκόπηση που θα διαρκέσει μέχρι τις ευρωεκλογές (γιατί η όποια απόφαση πρέπει να ληφθεί γρήγορα) με δυο ερωτήματα. Ύψος συνδρομής και τρόπο καταβολής.
Τα ερωτήματα είναι τα εξής.
ΥΨΟΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
Μέχρι 10 ευρώ
Μέχρι 20 ευρώ
Μέχρι 50 ευρώ
Μέχρι 100 ευρώ
Ακόμα μεγαλύτερη
Δεν ξέρω, δεν απαντώ.
ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
Μηνιαία
Τριμηνιαία
Εξαμηνιαία
Ετήσια
Δεν ξέρω, δεν απαντώ.
Φίλοι Προοδευτικάνοι πάρτε μαζικά μέρος κι αν θέλει κάποιος να πει και δυο λόγια παραπάνω, το blog είναι ανοιχτό να φιλοξενήσει όποια γνώμη κατατεθεί, γιατί μην ξεχνάτε πως η συμμετοχή δεν είναι θεωρία, αλλά βιωματική διαδικασία στην οποία όλοι οφείλουμε να παίρνουμε μέρος. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων