Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/29/2009

ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

Μόλις την Δευτέρα 25/5 πραγματοποιήθηκε η γενική μας συνέλευση. Προχθές Τετάρτη στα γραφεία του συλλόγου στο Περιβολάκι έγινε μια πρώτη συγκέντρωση ανάμεσα στα πρόσωπα που αναμένεται να στελεχώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Ωστόσο η νέα διοίκηση δεν συγκροτήθηκε σε σώμα κάτι που αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου. Ο πυρήνας των προσώπων που θ’ αναλάβουν διοικητικές θέσεις δεν είναι άλλος απ’ αυτόν που ανέφερε ο Σ. Βουρδαμής στη συνέλευση με βάση τα ονόματα που κυκλοφόρησαν ήδη και αναδημοσιεύσαμε και στο δικό μας blog.
Όμως αυτό δεν είναι παρά μόνο ο τύπος στην μέχρι τώρα πορεία των πραγμάτων και γι’ αυτό δεν δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο θέμα.
Η ουσία είναι πως συνεχίζεται η ζύμωση προκειμένου το σχήμα να πλαισιωθεί και με νέα πρόσωπα και το κυριότερο να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή εκείνων των παραγόντων που αναμένεται να στηρίξουν οικονομικά την όλη προσπάθεια, γι’ αυτό μην ‘’ποντάρετε’’ ακόμα στο ποιος θα είναι πρόεδρος και ποιος γραμματέας.
Επειδή ξέρω πως περιμένετε ν’ ακούσετε ονόματα, οφείλω να πω πως ούτε εσωτερική πληροφόρηση έχουμε, ούτε στις σχετικές επαφές που γίνονται συμμετέχουμε. Όμως πέρα κι απ’ αυτό, εμείς τουλάχιστον δεν πρόκειται να δώσουμε ή να φωτογραφίσουμε πρόσωπα προτού τα δύο μέρη (διοίκηση και χορηγοί) κρίνουν πως το θέμα έχει κλείσει και μπορούν να υπάρξουν ανακοινώσεις.
Έχω ξαναπεί πως δεν είμαστε έμποροι ενημέρωσης που κυνηγάμε πρωτιές και πως πάνω απ’ όλα βάζουμε το συμφέρον της Προοδευτικής. Επειδή λοιπόν στη φάση που περνάμε τα πράγματα είναι οριακά, εμείς τουλάχιστον δεν πρόκειται να ‘’κάψουμε’’ πιθανές συμφωνίες της νέας διοίκησης με πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την επόμενη μέρα του συλλόγου, κυνηγώντας την εφήμερη ‘’αποκλειστικότητα’’ του ποιος θα δώσει πρώτος την είδηση.
Είναι επιλογή μας να μεταδίδουμε μόνο ειδήσεις κι όχι φήμες, όσοι μας διαβάζετε ξέρετε πως προσφέρουμε πάντα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και κατ’ επανάληψη έχουμε δώσει θέματα κι ειδήσεις εκεί που για τους άλλους απλά δεν υπάρχουν.
Ως εκ τούτου συνιστούμε υπομονή. Η Δευτέρα δεν είναι μακριά και σε τελική ανάλυση επειδή τα δημοφιλή πλέον παπαγαλάκια εμείς στην Προοδευτική τ’ αγαπάμε πάρα πολύ, καλό θα είναι η νέα διοίκηση να ορίσει κι ένα εκπρόσωπο τύπου που θα ξεκαθαρίζει την επίσημη θέση του συλλόγου για κάθε ζήτημα, βάζοντας φρένο σε φήμες και διαδώσεις που αρέσκονται να πίνουν τον καφέ τους στις πλατείες της πόλης λέγοντας το κοντό τους και το μακρύ τους.
Το ίδιο πράγμα λέγαμε κι ένα χρόνο πριν με την πανίσχυρη διοίκηση των εφοπλιστών αλλά δεν εισακουστήκαμε. Κι είμαι σχεδόν βέβαιος πως αν το επίσημο επικοινωνιακό κομμάτι δουλευόταν καλύτερα πιθανότατα να μην φτάναμε εδώ που φτάσαμε. (Δ.Β.)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Όσο για μας στο blog για να μην θεωρηθεί πως περιοριζόμαστε να κάνουμε υψηλή κριτική εκ του ασφαλούς ‘’μένοντας στην απ’ έξω’’, να πούμε για μια ακόμη φορά πως από τη μεριά μας δεσμευόμαστε για τρία πράγματα.
Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το δικό μας επικοινωνιακό κομμάτι δίνοντας έμφαση τόσο στα εκτός ποδοσφαίρου αθλήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος, όσο και στα τμήματα υποδομής που εξ ορισμού βρίσκονται στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού,
Να προσπαθήσουμε μέσα από το μορφωτικό σύλλογο να αναδείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Προοδευτικής,
Και να σταθούμε πριν απ’ όλα δίπλα στο τμήμα βόλλεϋ γυναικών, βοηθώντας το ν’ ανασυγκροτηθεί και να ξαναμπεί στον δρόμο των επιτυχιών.
Αδέρφια ας αφήσουμε επιτέλους τις υπεκφυγές. Όποιος θέλει να βοηθήσει την Προοδευτική μπορεί και πρέπει να το κάνει. Ο τρόπος πάντοτε βρίσκεται αρκεί να το θέλεις πραγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων