Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/27/2009

Μια καλη αποψη απο το φορουμ

Αναδημοσιευω μια αποψη που μου αρεσε απο το φορουμ τον οπαδων μας

Παιδιά η γενική συνέλευση έγινε και δεν βλέπω κινητικότητα εδώ στην παρέα μας. Ισως περιμένετε τις επόμενες κινήσεις όπως εγώ. Για πρόεδρος πηγαίνει ο ορθοπεδικός αν δεν κάνω λάθος Κώστας Φραδέλλος και τον πλαισιώνουν αρκετά ακόμα άτομα μέσα σε αυτούς παλαίμαχοι. Συγκεκριμένοι είναι οι Βουρδαμής, Σκριβάνος, Λαουτάρης, Γρηγοριάδης, Αβραμίδης, Ταμβάκης, Βενάρδος, Στυλιανός, Συνοδινός, Τσέβρεντζης, Θανόπουλος, Χόρτσας. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη λύση και να σταματήσουν πάλι όλοι αυτοι που διαδίδουν διάφορα ότι όλοι αυτοί μαζί δεν μαζεύουν ούτε 200 ευρώ. Φτάνει πια έλεος!!! 

Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση ότι κάποιοι δεν αλλάζουν όσα χρόνια και αν περάσουν. Δεν είναι δυνατόν Μπαταγιάννης και Σκριβάνος που έχουν υπηρετήσει την Προό μας να ανταλλάσουν τόσο βαριές κουβέντες στη ΓΣ. Πιστεύουν όλα αυτά να ανήκουν στο παρελθόν και ενωμένοι να γυρίσουμε σελίδα.

εγραψε ο  santa sofia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων