Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/18/2009

Με ...επτάρα έκλεισε τη σεζόν η Προοδευτική

Εντυπωσιακή ήταν στην τελευταία της αναμέτρηση για φέτος η Προοδευτική που συνέτριψε με 7-0 τον Όμηρο Καλλιμασιάς. Μόλις στο 6’ ο Τουμάσης έκανε το 1-0 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπαλής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πέναλτι. Στο 37’ ο Τουμάσης είχε δοκάρι, όμως, πέντε λεπτά αργότερα ο Μπαλής δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε το 3-0. Στο 48’ πάλι ο Τουμάσης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 52’ ο Βογιατζής αποβλήθηκε για να συνεχίσουν οι κορυδαλλιωτες με παίκτη λιγότερο. Στο 58’ και στο 66’ ο κουβάτσος σκόραρε για το 6-0 ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 70’ ο Λαζάρου. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τριάντος (Αθήνας).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης (70’ Κερλές), Πρισιμιτζής (46’ Καλής), Χατζηγεωργαλής (46’ Τζιώλης), Γιαννούκαρης, Διαμαντάκης, Λαζάρου, Κουβάτσος, Μπαλής, Βογιατζής (52'), Τουμάσης
ΟΜΗΡΟΣ: Μαυρογιάννης, Κρουσλούδης, Κοκοκύρης Ν. (52’ Μακρίδης), Γεροντιδάκης, Μουλάκης, Γεωργιάδης, Αγορής, Σκουφάρας, Ζαχαρίου (76’ Ματθαίος), Σίμος (58΄Δαλάτσης), Γιαννούμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων