Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/03/2009

ΒΡΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

Εχθές, Σάββατο 2 Μαΐου, είχε τον περίφημο τελικό Κυπέλλου Hellas On Line (αναρωτιέμαι πώς ανέχεται ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, να παραβρίσκεται σε διοργάνωση με χορηγό εταιρία, και όχι Κρατικό παράγοντα?.. Ήμαρτον Κύριε…)

Μια λογική επεξεργασία των δεδομένων, σε προγνωστικό επίπεδο πριν την έναρξη του αγώνα, έδειχνε ότι μάλλον το μάτς ΔΕΝ θα ήταν στημένο. Κανείς εκ των δύο αντιπάλων δεν καιγόταν για θέση στην Ευρώπη ή κάτι τέτοιο, αφού την έχουν εξασφαλίσει από αλλού.

Κοίτα να δεις που όντως, κατέβηκαν να παίξουν μπάλα έτσι, άνευ «Λαδώματος»! Ο Διαιτητής της αναμέτρησης, κος Τάσος Κάκκος, έπαιξε κάτι παραπάνω από δίκαια! Επιπλέον, δεν είχαμε επεισόδια, αν εξαιρέσει κανείς κάτι καφριλίκια του Κυριάκου, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει αποδείξει για πόσες σφαλιάρες είναι…

Ήθελα να καταλήξω στο εύλογο συμπέρασμα, ότι μία φορά δεν στήσαμε σαν Έλληνες τον τελικό, και αποτέλεσμα αυτού ήταν να παρακολουθήσουμε θέαμα που μόνο στα Αγγλικά γήπεδα βλέπει κανείς. Στην Ελλάδα τελικά έχουμε ομάδες, έχουμε παίχτες, έχουμε και επίπεδο… Αυτήν την νοοτροπία του «Μεγάλου Ντ@βατζή» να μην είχαμε, και κάθε αγωνιστική θα ήταν γιορτή! Ομάδες που αξίζουν θα έπαιζαν εκεί που τους αξίζει, και όχι στη Δ' λόγω χρεών… (Χρεών σε ποιον? Μπάλα υποτίθεται ότι παίζουμε…)

Επιτέλους λοιπόν, είδαμε και λίγο θέαμα σε Ελληνική διοργάνωση. Βρε για δες κάτι πράγματα…

VISSINI  ULTRAS  ARE BACK Κουφάλες!..V.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων