Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/21/2009

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2009

Ναι αγαπητέ αναγνώστη, καλά κατάλαβες. Σε μια εβδομάδα μπαίνει αισίως το καλοκαιράκι! Οι θερμοκρασίες βαράνε κόκκινο ήδη, οι κοπελιές από τώρα γεμίζουν τις παραλίες της Αττικής ανατολικά του Φαλήρου, ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου προσπαθούν απεγνωσμένα να σε πείσουν να τους ψηφίσεις (λες και αυτό σε απασχολεί, εδώ δεν έχουμε να φάμε…), αλλά εσύ σαν γνήσιος Ελληνάρας τι σκέφτεσαι μόνο? ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το τελευταίο μου επαγγελματικό ταξίδι στη Μάλτα, από καθαρή σύμπτωση έτυχε να το συνδυάσω με "summer holiday" και γω, μιας και έκατσε σε καλές μέρες, και μπορούσε να με ακολουθήσει και η σύντροφός μου. Δεν είναι δηλαδή ότι το συνηθίζω να πηγαίνω στο εξωτερικό για διακοπές, απλά έκατσε. Σας πληροφορώ ότι τα έξοδα για 4 ημέρες στη Μάλτα ήταν κατά 150€ λιγότερα από τα έξοδα για τις ίδιες μέρες στην Σαντορίνη.

ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ !!! Φταίει τώρα ο Έλληνας να οργανώσει ένα εμπάργκο στα Ελληνικά νησιά? (Και το λέω εγώ που είμαι από νησί, και μάλιστα από αυτά που έχουν έντονη τουριστική κίνηση.) Έτσι είναι φίλε αναγνώστη! Να αδειάσουν φέτος τα νησιά μας! Να μην «κουνιέται» τίποτα τον Αύγουστο στη Μύκονο, να δύει μόνος του ο ήλιος στη Σαντορίνη, να λύνει εξισώσεις μόνος του ο Πυθαγόρας στη Σάμο… Για να δω τότε, θα δίνουνε ακόμα 6€ τον φραπέ στην Ίο?

Φίλε αναγνώστη, κάτσε σκέψου λίγο… Σκέψου… Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες… Σκέψου…

ΠΡΟΟ NO GATE forever

VISSINI ULTRAS are coming back κουφάλες...

V.E.

Όλοι οι φίλοι της ΠΡΟΟ της αρρώστειας κάντε add στο νέο group φιλάθλων στο facebook.

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=53380472127

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων