Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

5/01/2009

1η Μαιου...

1η Μάη: Απεργία! Να γίνουμε η κρίση τους!

Το σύστημα αυτό είναι άδικο, παράλογο και καταστροφικό. Άρα εκείνοι που υποφέρουν κάτω απ΄ αυτό το σύστημα και δεν θέλουν να είναι υπεύθυνοι για τη συνέχισή του πρέπει να πολεμήσουν για την καταστροφή του με όλα τα μέσα και με όλες τους τις δυνάμεις.

Ο αγώνας για την καταστροφή της υπάρχουσας οικονομικής και πολιτικής τάξης, ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία και τις δολοφονίες της εργοδοσίας, είναι η απάντηση των εργαζομένων απέναντι στην επίθεση του κράτους και των αφεντικών.

Είναι αγώνας για την κατάργηση της μισθωτής σκλαβιάς,  για να αυτοοργανώσουμε τις ανάγκες μας, για την εργατική αυτοδιεύθυνση στα μέσα παραγωγής.

Να οργανώσουμε την αντίσταση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Να γκρεμίσουμε τον παλιό κόσμο που φεύγει, να πλάσουμε σχέσεις αλληλεγγύης για μια κοινωνία χωρίς τάξεις, χωρίς ιεραρχικές δομές, μια κοινωνία που τα μέσα παραγωγής θα ελέγχονται απο εμάς τους ίδιους και τα παραγωγικά αγαθά θα υπάρχουν με γνώμονα τις συλλογικές ανάγκες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων