Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/02/2009

ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ

 

Πρωταπριλιά χθες κι είπα να τηρήσουμε το έθιμο περιγράφοντας ένα εξόφθαλμο παραμύθι με όσο γίνεται πιο αληθοφανή τρόπο. Επί της ουσίας αντέγραψα μια πάγια τακτική των περισσότερων αθλητικών εφημερίδων που έχουν αναγάγει την συγκεκριμένη πρακτική σε επιστήμη, μετασχηματίζοντας την μη είδηση σε πρωτοσέλιδο προκειμένου να πουλήσουν μερικά φύλλα παραπάνω.
Όταν τα όνειρα σου πέφτουνε βαριά αδέρφια, το να γυρίζεις πλευρό για να τα βλέπεις κι από την άλλη πλευρά, είναι μια κάποια λύση προκειμένου ν’ αποφύγεις διαταραχές του ύπνου και να ξυπνάς άρρωστος.
Τι ωραία που θα ‘τανε μετά την οδυνηρή κατάρρευση της ΠΑΕ Προοδευτική και το σκωτσέζικο ντουζ συναισθημάτων που μας υπέβαλαν οι εφοπλιστές, με τους ίδιους ακριβώς πρωταγωνιστές που μας έστειλαν από τον παράδεισο στην κόλαση να ξεκινάμε εν μέσω κρίσης μια νέα προσπάθεια τόσο δυνατή οικονομικά που να μπορούμε να λέμε στο Χρυσάγη καλά εσύ ασχολήσου με το μπάσκετ γιατί το ποδόσφαιρο το καβατζώσανε άλλοι!
Ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει ο παραμικρός υπαινιγμός για τα πρόσωπα που αναφέρθηκαν τα ονόματα τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ‘’πλοκής’’, να υπενθυμίσω για μια ακόμη φορά πως το κλειδί της λύσης βρίσκεται στην τσέπη του κοιμώμενου γίγαντα που λέγεται κόσμος της Προοδευτικής και προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης του πρέπει να στρέψουμε τις προσπάθειες μας, ακόμα κι αν προσέλθει σαν επενδυτής, είτε ο εμίρης του Κουβέιτ είτε ή ο κακομοίρης του Κουβάιτ. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων