Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/26/2009

Σκέψεις για κατάργηση του Περιφερειακού

Την κατάργηση του Περιφερειακού πρωταθλήματος εξετάζει η ΕΠΟ, καθώς υπάρχουν σκέψεις να ενοποιηθεί από του χρόνου μαζί με τη Γ' Εθνική. Ενα από τα σχέδια που εξετάζονται είναι η δημιουργία τεσσάρων ομίλων στην μεγαλύτερη κατηγορία (4Χ18 ή 4Χ16) και κατάργηση του Περιφερειακού. Παράλληλα, από τις ΕΠΣ όλης της χώρας θα διεξάγονται αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' εθνική.
Πάντως, τίποτε δεν θα πρέπει ν α θεωρείται σίγουρο, αφού όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην γενική συνέλευση του Ιουνίου.

Η παρακατω ειδηση μαλλον εχει να να κανει με την παραπανω...

Σκέφτονται συγχώνευση Αμφιάλη και Κερατσίνι
Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται οι διοικήσεις της Αμφιάλης και του Κερατσινίου, εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δύο σωματείων. Οι ιθύνοντες και των δύο ομάδων βλέπουν με καλό μάτι την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ολα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων