Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/06/2009

Εδειξε τη «στόφα» της η Προοδευτική....

Η Προοδευτική είναι από τις ομάδες που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε «μεγάλες». Η ιστορία της στα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής την ακολουθεί και τώρα που μετέχει στη Δ’ Εθνική -και παρότι το «τρένο» της ανόδου για φέτος έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό λόγω των λανθασμένων διοικητικών χειρισμών- η χθεσινή εμφάνιση και νίκη με σκορ 2-0 επί του πρωτοπόρου Σαρωνικού Αίγινας ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι οι «βυσσινί» διαθέτουν τη «στόφα» της μεγάλης ομάδας. 

Και είναι σίγουρο ότι του χρόνου θα διεκδικήσουν την άνοδο, την οποία την τρέχουσα σεζόν θα χάσει, αν συνεχίσει να παρουσιάζει τάσεις αυτοχειρίας, ο Σαρωνικός Αίγινας. Διότι η διαφορά των 13 πόντων που ο νησιώτικος σύλλογος είχε από τη δεύτερη θέση πριν από τέσσερις αγωνιστικές έχει μειωθεί στους έξι. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου, που βρίσκεται εκεί (2η θέση), χθες επικράτησε με 2-1 της Μαρκό, και πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε κάνει όνειρα για την άνοδο, βλέποντας τον αήττητο μέχρι πριν από ένα μήνα Σαρωνικό να έχει «φύγει» με σκυμμένο το κεφάλι στους τρεις από τους τελευταίους τέσσερις αγώνες του. 

http://www.sportactive.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=1452&Itemid=149 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων