Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/21/2009

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Πάω ή δεν πάω?..

Κατά την πρόσφατη πασχαλινή εξόρμηση εις τας εξοχάς, εκτός των πλούσιων γιορτινών μεζέδων στους οποίους όλοι επιδοθήκαμε, είχα και την τύχη (ή και ατυχία...) να κουβεντιάσω με φιλάθλους διαφόρων επαρχιακών ομάδων της Δ΄Εθνικής (ώ χαρά! παίζω στην ίδια κατηγορία με την ΑΕΚ Κρανιδίου!..)
Στις πολύ επικοδομητικές συζητήσεις αυτές έβγαλα πολλά συμπεράσματα, που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας:
1. 10 € εισιτήριο για να παρακολουθήσει κανείς ματς μεταξύ Ερμή Ερμιόνης - Δαλαμανάρα Άργους, ενώ στο μάτς του γαύρου με τον Ηρακλή το μαλλί πήγε 15 € και μπήκαν και 5 γκολ...
2. Τραμπουκισμοί από τον κάθε άκυρο κάφρο εναντίων παιχτών και παραγόντων της αντιπάλου, με την απειλή "μην τολμήσεις να βάλεις γκολ, την γ@μησες!"
3. Απλήρωτοι παίχτες από ... πάντα!
4. Οι φίλαθλοι δεν υπάρχουν για την διοίκηση... Απλά δεν υπάρχουν!!! (Το γεγονός ότι κάποιος είναι οπαδός του Σάρωνα Γαλατά δεν τον καθιστά μ@λάκα... απλά φίλαθλο ρε γαμώτο... φίλαθλο...)
5. Άθλιοι ποδοσφαιρικοί χώροι.
6. Πού είναι ο Πρόεδρος, ΩΕΩ?

Έτσι αυτές οι ομάδες καταλήγουν αιώνια Δ΄Εθνική, και πείθονται κιόλας ότι τους κάνουν χάρη που παίζουν στην Δ΄!!!

Φίλε Προοδευτικάνε, αφού διάβασες όλα αυτά που τραβάνε οι φτωχές Αργολικές ομάδες και επειδή είσαι νοήμων άνθρωπος, προφανώς συνειδητοποίησες ότι αντιμετωπίζουμε προβλήματα τα οποία δεν θα έπρεπε να μας αφορούν. Ξαναλέω ότι δεν υποστηρίζουμε την ΑΕΚ Κρανιδίου αλλά την ιστορική ΠΡΟΟ με 82 χρόνια ιστορία...
Κάποιος να πάρει χαμπάρι ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και κάποια στιμή αυτά πρέπει να σταματήσουν...
Αυτά τα ολίγα...

V. E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων