Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/16/2009

ΠΙΑΣΑΜΕ ΕΠΑΦΗ

Όπως γνωρίζετε το blog παρακολουθεί από πολύ κοντά την διεργασία που ξεκίνησε με αφορμή την πρωτοβουλία κάποιων σωματείων (από τον όμιλο που συμμετέχουν οι ομάδες της Αθήνας) με σκοπό την διαμόρφωση ενός συντονιστικού οργάνου των σωματείων της Δ Εθνικής προκειμένου σ’ ότι αφορά όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ν’ ακούγεται επιτέλους και η φωνή των ομάδων.
Στο πλαίσιο αυτό και με την σύμφωνη γνώμη του Παναγιώτη Μπαταγιάννη να ξέρετε πως προσπάθησα κατ’ αρχήν να μιλήσω τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κο Πιλάβιο, κάτι που φαντάζομαι πως θα γίνει κατορθωτό την άλλη βδομάδα.
Υπάρχει ήδη επαφή με την Ε.Π.Σ.Π. ώστε μετά το Πάσχα να προγραμματιστεί μια συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των 7 ομάδων του Πειραιά που μετέχουν στον 9ο όμιλο ώστε να ακουστούν γνώμες και να υπάρχει ένας κατ’ αρχήν συντονισμός σε θέματα που προκύπτει ‘’κοινός τόπος’’.
Τέλος σήμερα κατάφερα να έρθω σ’ επαφή με τον πρόεδρο του Αγίου Ιεροθέου κο Μπάρμπη που είναι ο εμπνευστής της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας και αναμένεται μετά τη Λαμπρή να γίνει συνάντηση ώστε να υπάρξει επαφή και προς αυτή την κατεύθυνση.
Θεωρήστε δεδομένο πως το ζητούμενο για την Προοδευτική δεν περιορίζεται στην απλή συμμετοχή της στα τεκταινόμενα ή στο ν’ ακουστεί απλώς η γνώμη μας. Στόχος μας είναι ν’ αλλάξει ριζικά ο τρόπος λήψης των αποφάσεων ώστε τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα (όλων των κατηγοριών) να καταστούν βιώσιμα.
Κάτω από το βάρος της τεράστιας οικονομικής κρίσης που περνάμε, δεν υπάρχει περιθώριο να κάνουμε πίσω ή να τρενάρουμε τις απαιτούμενες αλλαγές προκειμένου οι διοργανώσεις να διεξάγονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να περιοριστούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι διάλυσης σωματείων και η υπονόμευση του αγωνιστικού χαρακτήρα των πρωταθλημάτων.
Σαν Προοδευτική έχουμε όχι μόνο άποψη αλλά και προτάσεις για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που βρίσκουμε καθημερινά μπροστά μας.
Ο πρώτος και αδιαπραγμάτευτος στόχος μας δεν είναι άλλος από το ν’ ακούγεται η φωνή όσων ματώνουν οικονομικά για να υπάρχουν στη ζωή τα σωματεία, αλλά και όσων με την συμμετοχή τους δίνουν δημιουργική πνοή στις ομάδες που βρίσκονται στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Προχωράμε. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων