Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/28/2009

Μηδέν εις το πηλίκο στο Λαύριο


Χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο και με λίγες καλές φάσεις πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι του Λαυρίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Προοδευτική. Το τελικό 0-0 φανερώνει ότι έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις για τις δύο ομάδες. Να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσιαούσης. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημόπουλος (ΣΔ Αττικής).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Μάρκου, Τσιώλης, Κούλιμπης, Μαζαράκης, Μπεριάνης, Μούργος (66’ Δράμης), Τσαούσης, Γιαχάεφ Α., Πάλλης (46’ Παπαδόπουλος Μ.), Λυμπερόπουλος (57’ Θεοδωρακόπουλος).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Θωμόπουλος, Πεσιμιτζής, Χατζηγεωργαλής, Βασιλείου, Μπαλής, Παντελίδης, Τσιώλης, Θέος, Κουβάτσος (46’ Δρούζας), Μαλισιώβας (46’ Τουμάσης), Σπέρτος (71’ Πέρρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων