Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/28/2009

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πριν πω οτιδήποτε άλλο καταθέτω την τελική βαθμολογία του ομίλου που συμμετείχαμε για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.
Βαθμολογία (τελική): Πανελευσινιακός 47, Ιεράπετρα 46, Λιβαδειά 43, Κηφισιά 42, Κρόνος Αγ. Δημητρίου 42, Ψυχικό 42, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας 39, Μίλωνας 39, Ιωνικός Ν. 38, Προοδευτική 38, ΠΑΟ Δειλινών 35, Ιπποκράτης 33, Ζωγράφου 32, Φιλαθλητικός 30.
Ανάμεσα σε 14 ομάδες που συμμετείχαν καταλάβαμε την 9η θέση ισοβαθμώντας με τον 8ο Ιωνικό, ένα μόλις βαθμό από τις δυο ομάδες που κατέλαβαν την 6η και την 7η θέση!
Με βάση αγωνιστικά και βαθμολογικά κριτήρια δεν υποβιβαστήκαμε, κι αξίζει ένας καλός λόγος στα παιδιά το προπονητικό τιμ και τα διοικητικά στελέχη που υποστήριξαν την προσπάθεια τους όλη τη χρονιά.
Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθουςΑν ‘’πέσαμε’’ κατηγορία αυτό οφείλεται στον άθλιο τρόπο διοργάνωσης του συγκεκριμένου πρωταθλήματος που υπάρχει απλά και μόνο για να ικανοποιεί τα καμώματα κάποιων κυρίων στην ομοσπονδία μπάσκετ που παριστάνουν τους παράγοντες.
Πρώτοι απ’ όλους θέσαμε από το blog το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών (έχουμε έτοιμη και σχετική πρόταση) τονίζοντας πως η Προοδευτική μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστήσει σ’ αυτή την υπόθεση, γιατί το ζήτημα δεν αφορά μόνο όσους πέσουν αλλά κι όλους εκείνους τους ‘’κερατάδες και δαρμένους’’ που τη γλύτωσαν παρά τρίχα αλλά του χρόνου θ’ αντιμετωπίσουν ίδια και χειρότερα μέσα σε συνθήκες τεράστιας οικονομικής κρίσης.
Κλειδί κι εδώ η επίλυση πάνω και πριν απ’ όλα του δικού μας διοικητικού προβλήματος. Επί του θέματος πάντως θα επανέλθουμε. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων