Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/16/2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ

Για λόγους ενημέρωσης και μόνο αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ της εφημερίδας GOALNEWS που αναφέρεται αφ' ενός στην αποχώρηση Μαυρίκου και αφ' ετέρου στην συνάντηση Πιλάβιου με εκπροσώπους σωματείων της Δ Εθνικής: (Δ.Β.)

Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τον Πιλάβιο
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση της επιτροπής της υπό δημιουργίας ένωσης των ομάδων της Δ' Εθνικής με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε όλα. Συγκεκριμένα, οι Νίκος Μπάρμπης (πρόεδρος Αγίου Ιερόθεου), Κώστας Κουδούνας (πρόεδρος Νέας Ιωνίας), Μανώλης Βουλκίδης (πρόεδρος Βριλησσίων) μαζί με τους δικηγόρους Αργύρη Λίβα και Δημήτρη Βαγιάκο έθεσαν τις προτάσεις τους όσον αφορά τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στα θεμέλια της κατηγορίας. Παράλληλα, χτύπησαν καμπανάκι σχετικά με το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει τα περισσότερα σωματεία. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος έδειξε διάθεση να βοηθήσει, ενώ τόνισε ότι περιμένει τις τελικές προτάσεις από τις ομάδες προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το πρωτάθλημα της σεζόν 2009-10.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
Ψάχνουν τον επόμενο

Το αναμενόμενο έγινε. Ο Παναγιώτης Μαυρίκος, αφού εκτίμησε την κατάσταση που επικρατεί στην Προοδευτική, αποφάσισε να μην μπει τελικά στα διοικητικά της ομάδας και έκανε γνωστό πως δεν ενδιαφέρεται πλέον να ασχοληθεί με την ομάδα. Στην τελευταία γενική συνέλευση, στην οποία έδωσε το «παρών», ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις με αυτές του Παναγιώτη Μαυρίκου με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αποφασίσει να περάσει την πόρτα της εξόδου. Ο τελευταίος δεν ξετρελάθηκε και με όσα συνάντησε σε λειτουργικό και οργανωτικό τομέα. Πλέον οι παράγοντες των «βυσσινί» συνεχίζουν την προσπάθεια ανεύρεσης επιχειρηματία που θα θελήσει να ασχοληθεί με τα κοινά της ομάδας. Εξελίξεις πάντως αναμένονται μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Στ’ αγωνιστικά ο Αγγελος Πυρένης εξέφρασε στους παίκτες του την ικανοποίησή του για την προσπάθειά τους στο ματς με τη Μαρκό και ζήτησε ανάλογη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων