Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/22/2009

Ψαρευονταςστο δικτυο..

www.dokari.gr

Ακούει κανείς;

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος απέσυρε το ενδιαφέρον του για να αναλάβει τη χρηματοδότηση – διοίκηση της Προοδευτικής και ο σύλλογος του Κορυδαλλού παραμένει στο χείλος του γκρεμού.
Η δεύτερη διαδοχική σεζόν στη Δ’ Εθνική ολοκληρώνεται για τον Προοδευτική και το… κακό θα τριτώσει καθώς η ομάδα του Κορυδαλλού θα βρεθεί και του χρόνου στην όχι και τόσο τιμητική για την ιστορία της κατηγορία.

Οι Βυσσινί, που το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησαν με ισχυρή διοίκηση και γεμάτα ταμεία, βρίσκονται από τις πρώτες ημέρες του 2009 ακέφαλοι.
Ο επίτιμος πρόεδρος Παναγιώτης Μπαταγιάννης δημιούργησε μια προσωρινή διοικούσα επιτροπή, ωστόσο αναγκαστικά η επιτροπή αυτή μονιμοποιήθηκε. Το μόνο επίσημα εκπεφρασμένο ενδιαφέρον ήρθε από τον Παναγιώτη Μαυρίκο, ο οποίος προσπάθησε στο παρελθόν να εμπλακεί και στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Σαν ψέμα την 1η Απριλίου διαδόθηκε μέσω e-mail δελτίο Τύπου της Προοδευτικής με το νέο ΔΣ και πρόεδρό του τον Μαυρίκο. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και δεύτερο μήνυμα που έλεγε ότι θα πρέπει να αγνοήσουμε το προηγούμενο και να περιμένουμε νέο. Ακόμα περιμένουμε…

Ο Μαυρίκος, πάντως, είναι δεδομένο ότι έκανε κάποιες κινήσεις όπως τα ραντεβού με τον Βασίλη Βούζα και τον Νίκο Αλέφαντο!
Τελικά, αποφάσισε να μην προχωρήσει επικαλούμενος οργανωτικό χάος στον σύλλογο. Από την άλλη πλευρά, παλαιά μέλη του συλλόγου υποστηρίζουν ότι εκείνος παραλίγο να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο χάος.
Πλέον, τα πάντα ξεκινούν από την αρχή στον Προοδευτική και το καλοκαίρι στον Κορυδαλλό αναμένεται καυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων