Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/15/2009

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Το πρώτο κείμενο ανέβηκε προχθές στο blog ‘’parapolitika.gr παρασκηνιακό ειδησεογραφικό site’’ όπως ακριβώς ακολουθεί:


Πρόεδρος της «Προοδευτικής» ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος
Media
| 13/04/2009 - 17:06
Πέραν των εφημερίδων που εκδίδει, της θέσης που κατέχει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών ως αντιπροεδρος του Δ.Σ., της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Πειραιά, ο Παναγιώτης Μαυρίκος εδώ και αρκετό καιρό ενδιαφέρεται για την απόκτηση της Προοδευτικής. Πρόκειται για τον ιστορικό Αθλητικό Σύλλογο του Κορυδαλλού. Ως γνωστόν ο Μαυρίκος διατηρεί ισχυρούς θεσμούς με την περιοχή. Κάποιοι λένε ότι στο προκείμενο λειτουργεί για λογαριασμό του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη. Προφανώς, ο Αβραμόπουλος μετά τα media, έχει ανάψει το πράσινο φως στους ανθρώπους του για να μπουν και στον χώρο του αθλητισμού.


Η δεύτερη εξ’ ίσου ενδιαφέρουσα είδηση ανέβηκε στο κυριακάτικο ΠΑΡΟΝ προχθές 12/04 και λέει τα εξής ενδιαφέροντα:

// Την υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο του Πειραιά ανακοίνωσε ο Π. Μαυρίκος, που όπως δήλωσε θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα για τον Πειραιά». Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν είχε κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου, αλλά χωρίς επιτυχία.

Οι δικές μας επισημάνσεις έχουν να κάνουν με τα εξής: Ανέλαβε ή προτίθεται ν’ αναλάβει πρόεδρος του συλλόγου; Από τις 20/03/2009 που έγινε η συνέλευση απλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.
Επειδή ελέγχουμε πάντα τι γράφουμε σας βεβαιώνουμε πως το 2002 είχε κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου ο κος Μαυρίκος Παναγιώτης του Ιωάννη (πηγή υπουργείο εσωτερικών) επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Έρχεται το μέλλον’’ και είχε λάβει 1.113 ψήφους και ποσοστό 2,60% χωρίς να εκλέξει σύμβουλο.
Η κίνηση δεν είχε τότε στήριξη από μεγάλο πολιτικό κόμμα. Τώρα θα έχει;
Από την πλευρά της ομάδας του blog εκφράζουμε τον ανυπόκριτο θαυμασμό μας για την πολυπραγμοσύνη του ανδρός που καταφέρνει ν’ ασχολείται με τόσα πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα.
Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την ενασχόληση του με το δημόσιο ψυχιατρείο γιατί μ’ όσα είδαμε φέτος και κοντεύει να μας στρίψει είμαστε ένα βήμα από το να χρειαστούμε τις υπηρεσίες του.
Κατά τ’ άλλα περιοριζόμαστε να ευχηθούμε τα αυτονόητα. Και σ’ ανώτερα. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων