Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/01/2009

ΚΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΕΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του blog μόλις χθες εκδηλώθηκε επίσημο ενδιαφέρον από την πλευρά του Γιάννη Καρά για την ανάληψη της διοίκησης του συλλόγου από σχήμα στο οποίο θα συμμετέχει όχι μόνο ο ίδιος αλλά και ο Μπίλι Παναγιωτίδης!
Η πρωτοβουλία ανήκει στον ίδιο τον Καρά που στην εκδήλωση της πίττας των παλαιμάχων (όπου τιμήθηκε) δήλωσε πως δεν βλέπει με καλό μάτι την αποχώρηση των εφοπλιστών από τα κοινά του συλλόγου.
Μ’ αυτό το σκεπτικό έγινε η επαφή με τον μεγαλοεφοπλιστή Παναγιωτίδη απ’ όπου προέκυψε το υποψήφιο διοικητικό σχήμα στο οποίο ο Γιάννης Καράς αναμένεται ν’ αναλάβει πρόεδρος, ενώ ο Μπίλι Παναγιωτίδης εκτός από την συμμετοχή του στο Δ.Σ. αναμένεται να έχει κύριο χρηματοδοτικό ρόλο.
Στον κύκλο των προσώπων που αναμένεται να έχουν σημαίνουσα παρουσία αν ολοκληρωθεί το προξενιό περιλαμβάνονται ο γιατρός Γιάννης Χρυσάγης (γνωστός αθλητικός και αυτοδιοικητικός παράγοντας του Κορυδαλλού) που θ’ αναλάβει το τμήμα μπάσκετ, ο Γρηγόρης Δράγαζης που αναμένεται ν’ αναλάβει την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και το ιστορικό στέλεχος του συλλόγου Χρήστος Στούκας που θα έχει την ευθύνη των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου μπάσκετ και βόλλεϋ.
Χωρίς να έχουν ακουστεί περισσότερα, πιθανολογείται η συμμετοχή στο παραπάνω σχήμα εκπροσώπου του επιχειρηματικού κόσμου που τ’ όνομα του ‘’αν δέσει το γλυκό’’ αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.
Στο ίδιο πλαίσιο υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με γνωστό έλληνα προπονητή που στην περίπτωση που όλα πάνε καλά αναμένεται να πιάσει αμέσως δουλειά ξεκινώντας τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.
Ως την ώρα που μιλάμε δεν είναι γνωστή η αντίδραση του επίτιμου προέδρου του συλλόγου Παναγιώτη Μπαταγιάννη, αλλά και του νεοεισελθόντος στα κοινά της Προοδευτικής Παναγιώτη Μαυρίκου.
Αδέρφια για κάθε εξέλιξη που θα προκύψει θα σας ενημερώσουμε άμεσα. (Δ.Β.)

3 σχόλια:

 1. Φίλε βασίλη ,

  Μπορώ να πω οτι ψάρωσα !
  Τη μία στιγμή στράβωσα με την επιστροφή Καρρά και την άλλη κόλησα με τη θέση παναγιωτίδη ! Βλέπεις έχω μια γνωστή που δουλεύει χρόνια στον Παναγιωτίδη και ψιλο ξέρω τους λόγους που αποχώρησε . . . Πολύ καλή ανάρτηση !
  Τη καλησπέρα μου !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν είχε λιγότερες λεπτομέρειες ίσως και να το πίστευα, αλλά έτσι φαίνεται πως μας κάνεις πρωταπριλιάτικο αστείο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων