Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/01/2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΤην επόμενη Κυριακή,5-4-2009 και ώρα 11 μμ, όσοι/ες απαρτίζουμε την Επιτροπή Υπεράσπισης και Οικολογικής ανάδειξης του Όρους Αιγάλεω καλούμε όσους Κορυδαλλιώτες,αλλά και κατοίκους όμορων Δήμων επιθυμούν να συναντηθούμε στο βουνό γιά να το περπατήσουμε και να το γνωρίσουμε.
Η διαδρομή αποτυπώνεται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία και χάρτη.Με αρχικό σημείο την κίτρινη βούλα έχουμε σε απόσταση 170 μέτρων αριστερά το καμένο δάσος ενώ σε απόσταση 370 μέτρων δεξιά βρισκόμαστε στην κορυφή του γκρεμού!!! Πρόκειται για 150 μέτρα τσιμεντόδρομου και 220 μέτρα από πάρα πολύ βατό μονοπάτι χωρίς ανηφόρα.
Ο περίπατος αυτός είναι μόνο η αρχή. Θα συνεχίσουμε και σε άλλες διαδρομές του βουνού με στόχο όχι μόνο να το γνωρίσουμε, αλλά και να το υπερασπιστούμε από συμφέροντα και απειλές.
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΠΜ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων