Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

4/16/2009

ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑΚΟΣ-ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ Μ.Παρασκευή 10.30

Στη μνήμη του Αχιλλέα Γραμματικόπουλου θα διεξαχθεί ο φετινός αγώνας Βραδυποριακού-Ταλαιπωριακού

ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑΚΟΣ-ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ, ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 48!
Στη μνήμη του κυρ Αχιλλέα
Στο ραντεβού της Μεγάλης Παρασκευής, θα ’ναι και πάλι όλοι τους εκεί. Βραδύποροι και Ταλαίπωροι, οι μεγάλες δόξες του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής, δηλαδή, θα βρεθούν κι αυτήν τη Μεγάλη Παρασκευή (στις 10:30 ) στη σέντρα του γηπέδου της Νίκαιας, στον υπ’ αριθμόν 48 αγώνα των δύο ομάδων, που ξυπνάει μνήμες και συγκινεί μικρούς και μεγάλους.Η φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων θα ’ναι αφιερωμένη στη μνήμη του αξέχαστου Αχιλλέα Γραμματικόπουλου και ήδη ο αθλητικός οργανισμός του δήμου Νικαίας, σε συνεργασία με τους συνδέσμους βετεράνων των δύο ομάδων, προετοιμάζουν το οργανωτικό μέρος αυτής της συνάντησης.
Τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά τους στους βετεράνους του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής θα δοθούν στους: Μπάμπη Κοτρίδη, Γιάννη Γκαϊτατζή, Τάκη Οικονομόπουλο, Τάσο Μητρόπουλο, Γιάννη Φουράκη, Γιάννη Φρονιμίδη, Παναγιώτη Λαμπρινό και στον βετεράνο της ΑΕΚ Κώστα Νεστορίδη.
Στην τελική ευθεία έχουμε μπει πλέον για το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι της Μεγάλης Παρασκευής. Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός θα αναμετρηθούν για 48η φορά. Σε ένα ματς ξεχωριστό απ' όλα όσα έχουμε συνηθίσει. Μεγάλες δόξες του παρελθόντος που φόρεσαν την φανέλα του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής θα βρεθούν ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως, θα λείπει μία μεγάλη μορφή. Αυτή δεν είναι άλλη από τον Αχιλλέα Γραμματικόπουλο. Ο φετινός αγώνας, μάλιστα θα είναι αφιερωμένος στην μνήμη του.

Η τελική σύσκεψη έγινε την Τρίτη παρουσία εκπροσώπων των βετεράνων και των δύο ομάδων. Υπήρχε η σκέψη το παιχνίδι να αλλάξει έδρα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και να γίνει στο γήπεδο του Ιωνικού. Αυτό δεν θα γίνει και θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδο της Προοδευτικής όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και μεγάλες μορφές του παρελθόντος θα ζωντανέψουν μεγάλες μνήμες.

Η έκπληξη από πλευράς Ολυμπιακού αφορά στον Τάσο Μητρόπουλο. Ο "Ράμπο" θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση και φυσικά όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του. Στο περιθώριο της αναμέτρησης θα τιμηθούν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, Μπάμπης Κοτρίδης, Γιάννης Γκαϊτατζής, Παναγιώτης Κελεσίδης και Τάσος Μητρόπουλος.

Για την 49η συνάντηση του Βραδυποριακού με τον Ταλαιπωριακό μίλησε στο gavros.gr ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας. "Οι θεατές που θα κατακλύσουν το γήπεδο γι' ακόμα μία φορά θα παρακολουθήσουν μία ξεχωριστή αναμέτρηση που δεν θα έχει σχέση με τα παιχνίδια που βλέπουμε. Θα δουν μεγάλες δόξες του παρελθόντος τότε που τα γήπεδα γέμιζαν και τότε που αγωνίζονταν Έλληνες παίκτες στις ομάδες. Αυτό που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι ο κόσμος πρέπει να γεμίζει τα γήπεδα", ήταν τα λόγια του κ. Γλύκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων