Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

3/22/2009

Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ


Επειδή εύλογα θ’ αναρωτιούνται πολλοί Προοδευτικάνοι αν τα πράγματα στην συνέλευση έγιναν έτσι όπως τα περιγράφει ο Βασίλης ή μήπως όσοι παραβρεθήκαμε βρισκόμαστε σ’ ..άλλη χώρα … όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του έγκυρου περιφερειακού, η απάντηση είναι πως τα πράγματα έγιναν έτσι όπως ακριβώς τα περιγράφει ο Βασίλης.
Μακάρι τις επόμενες μέρες να εξελιχθούν όπως τα περιγράφει το περιφερειακό. Κι εμείς το ευχόμαστε. Μην ξεχνάτε πως σήμερα είναι της Σταυροπροσκυνήσεως, κι εμείς λόγω Φοίνικα είμαστε αδιαπραγμάτευτα τοποθετημένοι υπέρ της Ανάστασης.
Σαρακοστή νηστεία και σταύρωση οδηγούν αδέρφια σε βέβαιο θάνατο, κι ως τη Δευτέρα Παρουσία που θ’ αναστηθούνε όλοι οι νεκροί έχουμε μπροστά μας πολύ κουπί να τραβήξουμε.
Ας μείνουμε λοιπόν στο πνεύμα των ημερών με … προσευχή μετάνοια και κρύο αίμα γιατί αλλιώς τα πάθη μας … δεν αντέχονται με τίποτα. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων