Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

3/10/2009

ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΝΕ ΚΕΡΑΥΝΟΙ

 Ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός (για τα ελληνικά δεδομένα) συνέβη στην διάρκεια της προχθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στον Διαγόρα Βατίου και τον Περαμαϊκό.

          Συγκεκριμένα μετά από πτώση κεραυνού που έπεσε μέσα στο γήπεδο, τραυματίστηκαν δυο ποδοσφαιριστές ένας από τους οποίους ήταν ο γιος του παλαίμαχου Τάκη Καλούδη που αγωνίζεται στην ομάδα του Περαμαϊκού.

          Ειδικά ο Καλούδης από την πτώση του κεραυνού έπαθε εγκαύματα στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου. Αξίζει να σημειωθεί όπως διαβάσαμε στο periferiako  παρά τις εκκλήσεις των παιχτών (λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν)  ο διαιτητής δεν δεχόταν να διακόψει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να συμβεί το ατυχές περιστατικό.

          Μετά απ’ αυτό βέβαια το παιχνίδι διεκόπη κι ενώ βρισκόταν στο 35ο λεπτό και συνεχίστηκε την άλλη μέρα, ενώ μέσα στο κλίμα εκνευρισμού ο τραυματισμένος Καλούδης απειλούσε να μηνύσει τον διαιτητή θεωρώντας τον υπαίτιο του τραυματισμού του.

          Για την ιστορία αναφέρουμε πως το παιχνίδι συνεχίσθηκε την επόμενη μέρα από το σημείο που είχε διακοπεί και στην εξέλιξη του ο Διαγόρας νίκησε με 1-0. (Δ.Β)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων