Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

3/29/2009

Το...παίρνουν πάνω τους οι σύλλογοι


Την κατάσταση στα χέρια τους θα πάρουν οι ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος όπως αποφασίστηκε μετά από τη συνάντηση που έγινε το Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο μεταξύ των προέδρων όλων των ομάδων. Η συνάντηση στέφθηκε με επιτυχία καθώς αποφασίστηκε η σύσταση ενός ενιαίου φορέα που θα εκπροσωπεί όλες τις ομάδες στην ΕΠΟ. Η επόμενη συγκέντρωση θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου. 

Προοδευτική: "Λαβωμένη" στο ΜενίδιΜε αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η Προοδευτική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό. Ο Αγγελος Πυρένης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μιχάλη Χατζηγεωργαλή και Βασίλη Δρούζα που είναι τραυματίες. Παράλληλα, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Αρης Ζαφειράτος, Σπύρος Τουμάσης και Χρήστος Πέρρος. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θόδωρου Τσιώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων