Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

3/04/2009

Η ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η διεργασία που θα δώσει λύση στο διοικητικό κενό που αντιμετωπίζουμε και θα οδηγήσει τον σύλλογο στην επόμενη λειτουργική φάση συνεχίζεται κανονικά.
Για την ώρα και μέχρι να υπάρξουν γεγονότα (κάτι που αναμαίνειται να γίνει σύντομα)  κρατήστε τρια πράγματα:
1) Όταν υπάρξει είδηση θα την πληροφορηθείτε πρώτοι
2) Οποιαδήποτε πρόταση προκύψει, πριν υλοποιηθεί θα εγκριθεί πρώτα από την γενική συνέλευση, άρα θ' ακουστεί η γνώμη όσων ενδιαφέρονται να την καταθέσουν.
3) Η εκλογή νέας  διοίκησης δεν σηματοδοτεί αυτόματη επίλυση όσων προβλημάτων έχει ο σύλλογος, αλλά την απαρχή για την επίλυση τους.
 
 
Κλείνοντας επιτρέψτε μου να αντιστρέψω την παροιμία ''όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι'', λέγοντας πως για την Προοδευτική παραδοσιακά ισχύει το αντίστροφο: Μεγάλο καλάθι προσδοκιών και λίγα τα διαθέσιμα κεράσια για να το γεμίσουμε.
Γι' αυτό αδέρφια αν δεν θέλουμε να την ξαναπατήσουμε χρειάζεται να γίνουμε όλοι μας μέρος της λύσης. Το κτήμα με τις κερασιές θέλει σκληρή  δουλειά για να ξαναδώσει κεράσια (πολλά και καλής ποιότητας) και να 'στε σίγουροι πως για όσους το επιθυμούν πάντα υπάρχει δουλειά ( που να τους ταιριάζει κιόλας) αρκεί να έχουν την διάθεση να την φέρουν σε πέρας. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων