Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

2/04/2009

Ανακοινωση ΔΣ Προοδευτικης

Η επισημη ανακοινωση παραιτησης ολου του ΔΣ .


Μετά από έντονο προβληματισμό και συγκροτημένη σκέψη, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το Δ.Σ. της Προοδευτικής δεδομένου πως η κρίσιμη περίοδος που διανύουμε και ο επαγγελματικός φόρτος που συνεπάγεται η διαχείριση της, εξ ορισμού δεν μας επιτρέπει να είμαστε κοντά στον σύλλογο όσο χρόνο και με τον τρόπο που εμείς θα θέλαμε.
Αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση τον απογαλακτισμό και την αποδέσμευσή μας από την ομάδα που αγαπήσαμε και μας αγάπησε.
Έχοντας τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας έως σήμερα, δεν εγκαταλείπουμε τον σύλλογο στην τύχη του. Τον αφήνουμε σε καλά χέρια και θα είμαστε εδώ προκειμένου να κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε η Προοδευτική να ξαναμπεί στον δρόμο των επιτυχιών όπως της αξίζει.
Μοιραστήκαμε ένα όνειρο, και δεν είμαστε διατεθειμένοι να το αφήσουμε ανεκπλήρωτο, έστω κι αν οι περιστάσεις δεν μας επέτρεψαν να το δρομολογήσουμε όσο γρήγορα θέλαμε.
Για την ώρα θέλουμε να απευθύνουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Προδευτικάνους για τον θερμό τρόπο που μας δέχθηκαν και μας εμπιστεύθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων