Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

2/24/2009

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝΕ ΟΝΟΜΑΤΑ

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα που αντλήσαμε από το γνωστό πλέον periferiako είναι σαφές. Και ως προς τον ρόλο που διαδραματίζει ο Παναγιώτης Μπαταγιάννης στις τρέχουσες εξελίξεις της ομάδας, αλλά και την ανάγκη να υπάρξει διάδοχη κατάσταση στο διοικητικό κενό που έχει προκληθεί.

Σας βεβαιώνω πως δεν γνωρίζω ποιος διέρρευσε το συγκεκριμένο όνομα, ούτε είναι εκεί το θέμα. Το δεδομένο είναι πως ο κόσμος της ομάδας (όσος εξακολουθεί να ασχολείται) βιώνει από την αρχή της περιόδου ένα σκωτσέζικο ντουζ συναισθημάτων που η συνεχής εναλλαγή ζεστού κρύου προκαλεί κόπωση και λαχάνιασμα.

Δεν ήμουνα την Κυριακή στο γήπεδο. Ξέρω όμως πως οι μισοί απ’ όσους παραβρέθηκαν εκείνο που κουβέντιαζαν είναι η επόμενη μέρα. Τα τηλέφωνα έχουν ανάψει και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Όμως και πάλι λέω, πως ούτε εκεί είναι το θέμα.

Η ανίατη ασθένεια της Προοδευτικής έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν έχουμε μάθει να κουβεντιάζουμε συγκροτημένα. Δεν είχαμε και μάλλον δεν θ’ αποκτήσουμε ποτέ οργανωμένες διαδικασίες για συσπειρωνόμαστε γύρω από την ομάδα της καρδιάς μας, να καταθέτουμε την γνώμη μας και να οδηγούμαστε σε αποφάσεις που να προκύπτουν από την σύνθεση των προτάσεων που κατατίθενται.

Μια λατινοαμερικάνικη παροιμία λέει πως ‘’το μονοπάτι σου δείχνει το δρόμο’’. Στην προκειμένη περίπτωση το μονοπάτι είναι οι οργανωμένες διαδικασίες που λείπουν. Η μόνη διαδικασία που ξέρουμε εδώ και χρόνια δεν είναι άλλη από τον αδάπανο σουσουδισμό στις όμορφες πλατείες του Κορυδαλλού και στις υψηλού επιπέδου καφετέριες που διαθέτουμε.

Όμως αυτό δεν φτάνει. Το τι πρέπει να γίνει δεν πρόκειται να το επαναλάβω γιατί το φωνάζουμε εδώ και μήνες και καταντάει κουραστικό. Είναι δεδομένο πως όσοι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την επόμενη μέρα του συλλόγου, ξέρουν και το πρόβλημα που υπάρχει και το τι πρέπει να γίνει.

Το μόνο που περιορίζομαι να δηλώσω για την ώρα, είναι πως σε σχέση με το δια ταύτα δεν βρισκόμαστε πλέον στο παρα-πέντε αλλά στο και πέντε. Είναι καιρός να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις κοιτώντας άφοβα το πρόβλημα στα μάτια. Από την πλευρά μας εμείς στο blog είμαστε πάντοτε εδώ περιμένοντας στο ακουστικό μας. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων