Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

2/27/2009

ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Χθες το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου στο Περιβολάκι πραγματοποιήθηκε άτυπη συνάντηση μεταξύ του Παναγιώτη Μπαταγιάννη και εκπροσώπων από το σύνδεσμο φιλάθλων, τον σύλλογο των παλαιμάχων το δικού μας blog και αρκετούς άλλους.
Στη διάρκεια της ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου παρουσίασε αναλυτικά το πώς έχει η διοικητική κατάσταση σήμερα, και τόνισε πως είναι ανάγκη να διαμορφώσουμε άμεσα τις προϋποθέσεις της επόμενης μέρας προκειμένου η Προοδευτική να πορευτεί χωρίς την ύπαρξη προβλημάτων στην λειτουργία του συλλόγου.
Εκείνο που προέκυψε σαν αποτέλεσμα της κουβέντας που έγινε, είναι ο σχηματισμός επιτροπής που αποτελείται από τους: Τάκη Καλούδη, Σταμάτη Βουρδαμή, Χρήστο Ξανθόπουλο, Μάκη Χαλκίδη, Νεκτάριο Μπαρμπέρη, Βασίλη Καλαμβόκα και Βαγγελη Ταμβακη που θα έρθει σε επαφή με πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να αναμειχθούν στα διοικητικά του συλλόγου, και αφού αξιολογήσει τις προτάσεις που θα κατατεθούν να προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για τον σύλλογο.
Φίλοι κι αδέρφια που μας παρακολουθείτε και ενημερώνεστε από το blog, εκείνο που θέλουμε να γνωρίζετε είναι πως η διεργασία που θα μας οδηγήσει στην διάδοχη κατάσταση της σημερινής διοίκησης έχει ενεργοποιηθεί, θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη που θα προκύψει, και απλά περιοριζόμαστε να παρακαλέσουμε μην υιοθετείτε ανεπιβεβαίωτες φήμες, γιατί ότι είναι να συμβεί θα γίνει (και σύντομα μάλιστα) και δεν χρειάζεται να οδηγούμε τα πράγματα σε λάθος κατεύθυνση.
Όπως γνωρίζετε το vissini blog είναι πάντα εδώ και θα σας ενημερώσει για κάθε εξέλιξη που θα υπάρξει χωρίς φόβο και πάθος.
Για οποιαδηποτε ερωτηση, προταση, αποψη μπορειτε να ερθετε σε επαφη με την επιτροπη στα τηλεφωνα.
Βασιλης Καλαμβοκας 6937249676
Νεκταριος Μπαρμπερης 6946057509
Χαλκιδης Μακης 6932701693
Ξανθοπουλος Χρηστος 6949724202
Βουρδαμης Σταματης 6945919291
Καλουδης Τακης 6944522432 και γραφειο 2104250730
Βαγγελης Ταμβακης 6944713651

Πρεπει να σταθουμε ολοι διπλα στην επιτροπη. Να φερουμε σε επαφη την επιτροπη με οποιον θελει να βοηθησει το σωματειο με οποιοδηποτε τροπο. Το μελλον της Προοδευτικης θα κριθει απο τις πραξεις και τις αποφασεις ολων μας..(Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων