Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

2/19/2009

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ


Όταν πέρυσι την άνοιξη ξεκινούσα την συνεργασία μου με το νεοσύστατο επί της ουσίας Προοδευτικάνικο blog, ούτε που μπορούσα να φανταστώ την εξέλιξη και την πρόοδο που θα παρουσιάζαμε μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.
Δεν το συναρτώ μόνο με την επισκεψιμότητα και τους πολλούς φίλους που αποκτήσαμε. Το συσχετίζω με την ποιότητα και την πυκνότητα της ενημέρωσης που προσφέρουμε, το ήθος και ύφος γραφής που παρουσιάζουμε, την διαθεσιμότητα που προσφέρθηκε έτσι ώστε το blog να γράφεται πλέον από ομάδα φίλων κι όχι μόνο από ένα δυο άτομα, το γεγονός πως καθημερινά απλωνόμαστε προσφέροντας ενημέρωση για όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Ανοιχτήκαμε στο πεδίο ανάδειξης της ιστορικής μας ταυτότητας. Με τις ψηφοφορίες που συμμετέχετε και στηρίζετε γνωρίζουμε επιτέλους (έστω και σε επίπεδο αντιπροσωπευτικού δείγματος) τι πιστεύουν οι Προοδευτικάνοι για μια μεγάλη σειρά θεμάτων που αφορά την ομάδα της καρδιάς μας.
Τεχνολογικά ενσωματώνουμε κάθε νέο gadget που σκάει μύτη προσφέροντας από τρέιλερ που τρέχουν στην προμετωπίδα του blog μέχρι ραδιοφωνικές εκπομπές.
Και βέβαια δεν σταματάμε εδώ. Είμαστε πάντα έτοιμοι για περισσότερα και καλύτερα πράγματα που δεν θ’ αργήσουν να έρθουν. Τη σπίθα για την επανίδρυση του μορφωτικού μας τμήματος εσείς την βάλατε.
Τα λέω όλα αυτά αφ’ ενός για να καλωσορίσω την έναρξη συνεργασίας με το blog του Ευγένιου, αλλά και γιατί δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου για το γεγονός ότι αρχίζουμε να προσεγγίζουμε την 83χρονη ιστορία μας με πιο συστηματικό τρόπο.
Είναι φανερό ότι κάτι φρέσκο και υγειές γεννιέται και δυναμώνει μέρα με τη μέρα δίνοντας μας την ευκαιρία να φωνάξουμε το γνωστό σύνθημα: Τίποτα τίποτα δεν μας σταματά …. έστω κι αν η αμαξοστοιχία δεν είναι τελευταίου τύπου … (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων