Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

2/12/2009

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθους
Πέρυσι τον Φλεβάρη σε 29 μέρες μας επισκέφθηκαν 1569 χρήστες. Φέτος σε 11 μόνο μέρες μπήκαν στο διαδικτυακό μας στέκι 1599. Η πρόοδος μας είναι περισσότερο κι από φανερή, κι αυτό εκτός από ευαρέσκεια (ο στόχος των 50.000 επισκεπτών για φέτος είναι πλέον ορατός) μας δίνει κουράγιο για ακόμα περισσότερα πράγματα.
Η πρόθεση μας να επανιδρύσουμε. το μορφωτικό τμήμα του συλλόγου σχετίζεται απόλυτα με την δική σας ανταπόκριση. Εξ άλλου το διαδίκτυο για μας είναι μέσο και τρόπος επικοινωνίας και όχι αυτοσκοπός.
Εκτός από χρήστες του διαδικτύου και οπαδοί είμαστε και φίλαθλοι, και πολίτες και άνθρωποι με υλική υπόσταση και συναισθήματα, που έχουμε ανάγκη από ανοιχτόκαρδη ανθρώπινη επικοινωνία.
Αδέρφια συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Κι όπως λέει και το γνωστό αριστερό τσιτάτο, διαβάστε μας, στηρίξτε μας, διαδώστε μας. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων