Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

1/30/2009

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΜΟΡΑΣ


Δήλωση Βαγγέλη Μόρα 29/1/2009 1:10:05 μμ
Επ΄ ευκαιρία της κλήσης του στην Εθνική Ανδρών, ο Βαγγέλης Μόρας προέβη στην εξής δήλωση: «Η κλήση μου στην Εθνική Ομάδα ήταν κάτι που ήθελα πολύ ύστερα από τόση προσπάθεια στην καριέρα μου, η οποία δικαιώνεται. Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Από την πλευρά μου είμαι αποφασισμένος να κάνω τα πάντα για να ικανοποιήσω τον προπονητή μου και να διατηρηθώ για καιρό στην Εθνική Ομάδα ως μέλος της».

Από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ αντλήσαμε τη δήλωση του Βαγγέλη Μόρα με αφορμή την πρόσκληση του στην εθνική ομάδα.
Ο Βαγγέλης που αντρώθηκε ποδοσφαιρικά με τη βυσσινί φανέλα και το φοίνικα στο στήθος, εξακολουθεί σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε να μας θυμίζει μας πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Προοδευτική και που βρίσκεται η φυσική της θέση.
Εκτός αν ξέρετε πολλές ελληνικές ομάδες που να έχουν αναδείξει διεθνείς ποδοσφαιριστές που να διαπρέπουν στο campionato.
Αυτά σκέφτομαι και τρελαίνομαι πικραμένος ως εκεί που δεν παίρνει από την πρόωρη απογοήτευση των εφοπλιστών που αφού μας τάξανε λαγούς με πετραχήλια ξεφουσκώσανε σαν μπαλόνι που δεν προλάβαμε καν, να το δούμε καν φουσκωμένο.
Κρίμα. Όμως μην απογοητευόμαστε γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα. (καλά γυρίσματα)
Κι επειδή όπως λέει η παροιμία πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του, μόνο όταν θα πάψει να υπάρχει Προοδευτική θα πάψει και τεράστια ψυχή αυτής της ομάδας να δείχνει τη δύναμη της.
Τ’ ακούτε αδέρφια μας εφοπλιστές. (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων