Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

1/05/2009

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Το γεγονός πως έχει ανοίξει η κουβέντα για την επόμενη μέρα της Προοδευτικής είναι κατ' αρχην θετικό.
Σ' αυτό το πλαίσιο η άποψη ενός ιστορικού στελέχους του συλλόγου όπως ο Χρήστος Στούκας έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία.
Σύμφωνα με την γνώμη του Χρήστου σ' αυτή την κρίσιμη συγκυρία, κρίνεται επείγουσα η ανάγκη να δρομολογηθεί η διαδικασία, ώστε να μεταταπούμε βαθμιαία σε σύλλογο μελών.
Ο στόχος που θα τεθεί πρέπει να προβλέπει την εγγραφή τουλάχιστον 300 ενεργών μελών στον σύλλογο, έτσι ώστε σταδιακά ο κόσμος της ομάδας ν' αρχίσει να παίρνει αποφασιστικά μέρος στην καθημερινή λειτουργία του συλλόγου.
Η διατύπωση της παραπάνω πρότασης δεν σχετίζεται με οποιαδήποτε μορφής μομφή προς την σημερινή διοίκηση, που και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου, χωρίς πισωγυρίσματα στο χθες και σε λάθη που έγιναν.
Το μήνυμα που στέλνει προς τον κόσμο της ομάδας είναι σαφές και ξεκάθαρο:
Να διαφυλαχθεί σαν κόρη οφθαλμού, όχι μόνο η ιστορία της ομάδας, αλλά και το παρόν και το μέλλον της, με οποιοδήποτε κόστος.
Για όσους πιθανόν δεν γνωρίζουν, ο Χρήστος είναι μέλος του Δ.Σ. και ταμίας της Ε.Π.Σ.Π. έχει χρηματίσει πρόεδρος της ερασιτεχνικής Προοδευτικής, γραμματέας του συνδέσμου φιλάθλων τα παλιά καλά χρόνια, και είναι κάτοχος του πιο σημαντικού αρχείου που αφορά την ιστορία του συλλόγου, που μάζεψε με μεγάλο κόπο και πρέπει κάποια στιγμή, επιτέλους να εκδοθεί με την συνδρομή όλων μας. Δ.Β.

ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
Το έμαθα τυχαία σήμερα το πρωί από φίλο Προδευτικάνο.
Ο φίλος κι αδερφός μας Αντώνης Δαρζέντας που εδώ και πάρα πολλά χρόνια κρατάει το ρεπορτάζ της Προοδευτικής στο ΦΩΣ, κρατώντας το κεράκι του συλλόγου αναμμένο ακόμη και σε χρόνια δύσκολα και σκληρά, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.
Ένα κρυολόγημα που δεν πρόσεξε εξελίχθηκε σε πνευμονία, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί για 12 μέρες στο Αττικό νοσοκομείο.
Αυτή τη στιγμή ο Αντώνης έχει πάρει πλέον εξιτήριο, και αναρρώνει στο σπίτι.
Η υγεία του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, και σύντομα θα βρίσκεται ξανά στις επάλξεις με πλήρη ισχύ.
Εκ μέρους όλων των χρηστών της διαδικτυακής κοινότητας των Προδευτικάνων ευχόμαστε από καρδίας στον φίλο μας Αντώνη, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σιδερένιος, και να ξέρει πως ένα κομμάτι στην καρδιά μας του ανήκει για πάντα. Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων