Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

1/30/2009

Απουσιες και τρυματιες

Προοδευτική: Χωρίς τον Πέρρο Στις υπηρεσίες του Χρήστου Πέρρου δεν υπολογίζει ο τεχνικός της Προοδευτικής, Άγγελος Πυρένης ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Διαγόρα Βατίου. Η απουσία του 23χρονου μέσου ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του προστίθεται στους μόνιμους απόντες Δημήτρη Μητρογιάννη, Γιώργο Μηλιώνη και Ηλία Μακρυωνίτη.
periferiako.comΈτσι γράφει η λιτή είδηση που αντλήσαμε από το πάντα εξαιρετικό periferiako.
Να πούμε σ’ αυτό το σημείο πως η απόκτηση του έμπειρου πορτιέρο Μανώλη Θωμόπουλου με πλούσια εμπειρία σε επαγγελματικές κατηγορίες με την φανέλα του Εθνικού και του Χαϊδαρίου, λύνει με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα που ανέκυψε με τον ταυτόχρονο τραυματισμό και των τριών τερματοφυλάκων Μητρογιάννη, Μηλιώνη, Μακρυωνίτη, ενώ πίσω από τον Θωμόπουλο υπάρχει πάντα και ο Ανδριέλος.
Να γιατί λέω πως τη φετινή χρονιά χρειαζόταν πραγματικά μεγάλη προσπάθεια για να μην ανέβουμε.
Ταυτίζομαι απόλυτα με τον φίλτατο Μπαντουράκη που υποστηρίζει πως ακόμα και στην κατάσταση που βρεθήκαμε κάνοντας εδώ και τώρα μια νέα αρχή, έχουμε χρέος να διεκδικήσουμε την κατάκτηση της τρίτης θέσης του 9ου ομίλου, χτυπώντας διπλό στο δημοτικό γήπεδο της Κοσκινούς στη Ρόδο.
Να βγούμε πρωταθλητές β γύρου συμπληρώνω, αποδεικνύοντας πως η Προοδευτική δεν έχει καμιά δουλειά να βρίσκεται σ’ αυτό το ποδοσφαιρικό επίπεδο.
Κι αυτό είναι κάτι που δεν φτάνει να το λέμε, πρέπει και να το περνάμε και προς τα έξω χτίζοντας εικόνα και δημιουργώντας κλίμα σε όλο μας τον περίγυρο.
Μια τέτοια προσπάθεια που δεν περιέχει το στοιχείο του άγχους θα πιστωθεί με θετικό τρόπο πρώτα στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, στη συνέχεια στον κόσμο που πρέπει να τον κρατήσουμε στο γήπεδο και τρίτο και κυριότερο θα στείλει μήνυμα σε παραλήπτες που ενδιαφέρονται για την ομάδα και έχουν τις προϋποθέσεις να την πάνε παραπάνω από εκεί που βρίσκεται σήμερα.
Θα το λέω όσο ζω. Νικάω σημαίνει πρωτίστως μαθαίνω από τα λάθη μου. Τα πάντα αδέρφια από το μυαλό ξεκινάνε και στο μυαλό καταλήγουν. Άντε να δούμε (Δ.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων