Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

1/16/2009

Προο Παντου..ειμαστε ακομα ΕΔΩ!!

Αδέλφια καλησπέρα.
Θα ήθελα να σας θυμισω οτι η ομάδα μπασκετ του συλλόγου δίνει κρίσιμο αγώνα την κυριακή 6 ώρα το απόγευμα με
αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδ/ειας.Εδώ που φτάσαμε αγωνιστικά ,το κάθε παιχνίδι είναι και τελικός.Πρέπει να σας
τονίσω οτι πέφτουν 5 ή 6 ομάδες στην Α΄'εσκανά και αυτό εξαρτάται απο το τι θα γίνει στη Β'Εθνική.Εμείς είμαστε έκτοι από το τέλος.Ολοι καταλαβαίνουμε το καθήκον μας.Η ομάδα ποδοσφαίρου παίζει στη Χίο οπότε όλοι μπορούμε να παρεβρεθούμε στον αγώνα. Εδώ πρέπει να σας πω για τη πικρία που είχα την περασμένη Κυριακή.
Παρά τις παρακλήσεις για κόσμο το γήπεδο ήταν άδειο.Καταλαβαίνω οτι παράλληλα με τον αγώνα μπάσκετ υπήρχε ο αγώνας ποδοσφαίρου,καθώς και μια ψυχολογία στο ναδιρ με τα τεκτενόμενα στην ομάδα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι οτι δεν υπήρχε ούτε ενα παιδάκι απο τις ακαδημίες μπάσκετ ούτε ένας γονέας.
Ηθελα να ήξερα δεν τους ενδιαφέρει τη γίνεται στο καθρέπτη του τμήματος που είναι ή ομάδα των αντρών???
Για να ασχολήθει κάποιος άνθρωπος με το μπάσκετ ή κάποιο άλλο άθλημα σημαίνει οτι τον ενδιαφέρει
περισσότερο το μπάσκετ ή το άλλο άθλημα.Που είναι λοιπόν όλα αυτά τα παιδιά να δείξουν το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την ομάδα.
Βλέπουν οτι το τμήμα μπάσκετ όπως και τα υπόλοιπα τμηματα του συλλόγου βρίσκετε στην εντατική .
Αυτα τι κάνουν????Το μόνο που ζητήσαμε είναι να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους.
Δηλαδή το τι μπορεί να τους επιφυλάξει η επόμενη μέρα αν υπάρχει επομενη μέρα δεν τους νοίαζει????
Αν δεν συμπαρασταθούν ηθικά στους ανθρώπους που βρίσκονται και πολεμάνε είτε απο το αγωνιστικό ,είτε απο το διοικητικό επίπεδο κάθε μέρα, για να κρατήσουν την ομάδα, πως αλλιώς θα τους δόσουν το κουράγιο να συνεχίσουν????
Πρέπει πια να καταλάβουν όλοι ,οτι για να διατηρήσουμε αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ήδη υπάρχον κατάσταση ,πρέπει όλοι να μοχθήσουν από το δικό τους μετερίζι και όπως μπορεί ο καθένας.Αν πάμε στη κατάσταση του ωχ αδελφισμού τότε καληνύχτα.
Και για υπενθύμηση όταν διαλύθηκε το τμημα 5*5, τη προηγούμενη χρονία ήταν δευτεραθλητές Ελλάδος και μάλιστα και με εν'ενεργεια διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Για το τμήμα ποδοσφαίρου τώρα θέλω να πω κάποια πράγματα.
Εγώ ήμουνα αυτός που έλεγε οτι δεν δέχομαι να πάω να παρακαλέσω με την ιστορία που έχω σαν ομάδα κανένα ποδοσφαιριστή για να παίξει και να νικήσει την Αμφιάλη το θεωρούσα ντροπή.
Εγώ είμαι όμως και αυτός που θα τους ευχαριστήσει που παρ'ολα τα προβληματά τους κατεβήκανε και αγωνιστικανέ για την ομάδα.
Δε μένδιαφέρει τη συγκεκριμένη ώρα αμα αγωνιστίκαν καλά η όχι.Αυτό που μ'ενδιαφέρει είναι οτι αγωνίστικαν .
Οποιος τιμάει, αγωνίζεται και δεν πουλάει το ΦΟΙΝΙΚΑ πιστεύω οτι είναι ο καλύτερος θεμέλιος λίθος για να χτιστεί ή ομάδα την επόμενη μερα.
Τέλος να τονίσω οτι ο επίτημος πρόεδρος έσωσε την αξιοπρέπεια της ομάδας και τελικά η ομάδα θα κατέβει να αγωνιστεί κανονικά στη Χίο.
Παρότι παραιτήθηκε συνεχίζει να βρίσκεται στη πρώτη γραμμή.Επαναλαμβάνω το να τον συμπαθεί ή να τον αντιπαθεί κάποιος σαν άνθρωπο ή σαν πρόεδρο είναι υποκειμενικό .Οτι την τελευταία στιγμή πριν τον εξευτελισμό δηλαδή του να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στη Χίο έσωσε τη παρτίδα είναι αντικειμενικό. Τον ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά.
Βεντούρης Ακης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων