Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

1/10/2009

Μπασκετ Ανδρων..

Αδέλφια καλησπέρα και πάλι.
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω για τον αυριανό αγώνα μπάσκετ με την πρωτοπόρο Ιεράπετρα. Ο αγώνας ξεκινάει στης 4 το απόγευμα.
Καταλαβαίνω οτι όλοι θα βρεθούν στο κρίσιμο αγώνα με την Αμφιάλη που αρχίζει στης 3.
Παράκληση μετά τη λήξη του ποδοσφαίρου όσοι μπορούν να έρθουν και στο μπάσκετ για το 2ο ημίχρονο.Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα πάση θυσία.
Εισητήριο δεν υπάρχει και θέσεις παρκαρίσματος το ΕΑΚ έχει άθφονες.Είναι καιρός ο κόσμος να βοηθήσει όλα τα τμήματα δίνοντας βροντερό παρόν.
Επίσης σε σχέση με το προηγούμενο κείμενο μου για την κατάσταση του μπάσκετ έχω την ανάγκη να συμπληρώσω κάποια πράγματα γιατί εκτός των αθλητών
και του προπονητικού τιμ υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που τραβάνε το Σταυρό του Μαρτυρίου που δεν θέλω να τους αδικήσω .
Το τμήμα μέχρι σήμερα έχει κινηθεί με χρήματα του Παναγιώτη του Μπαταγιάννη και του Θανάση του Κουκή.
Για μια ομάδα που βρισκότανε στην Α'Εσκανα το να κάνει μεταγραφές παιχτών μέχρι από Α2 κατηγορία καταλαβαίνουμε τη σημαίνει.
Για το Μπαταγιάννη όλοι τον ξέρουμε και επειδή έχουν ακουστεί πολλά το τελευταίο καιρό το μόνο που θα πω είναι .
Το να τον εκτιμάει ή να τον κρίνει κάποιος είτε σαν πρόεδρο ,είτε σαν άνθρωπο είναι υποκειμενικό.
Το πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έχει δώσει από τη τσέπη του τα τελευταία χρόνια ,είναι όμως αντικειμενικό στοιχείο."Δεν πρέπει να το ξεχνάμε με τίποτα αυτό"
Πρίν λίγο καιρό είχα γράψει οτι προσωπικά οταν αναφέρομαι σε διοίκηση αναφέρομαι στον κ.Μόλαρη, στο κ.Παναγωτίδη και σε 4-5 άλλους.
Μέσα στους 4-5 είμαι βέβαιος ότι ανήκει και ο Θανάσης ο Κουκής.Την εποχή που έχει γίνει επίσημο άθλημα του συλλόγου να
πηδάμε από το καραβάκι για να μην πνιγούμε αυτός παραμένει εκεί ως υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ στο Δ.Σ. και τραβάει το δικό του κουπί.
Οταν κάνεις κατάρτηση ενός προυπολογισμου, απαραίτητη προυπόθεση είναι να τηρείται κατα γράμμα από τους μετόχους το καταβληθέν ποσό που έχει
συμφωνηθεί να καταβάλουν,για να μπορέσει να λειτουργήσει αξιοπρεπώς ο σύλλογος πάνω στους στόχους που έχουν προκαθοριστεί .Ολοι ξέρουμε κάποιοι τη καταβάλανε.......
Φυσικά υπάρχει και ο" Θανάσης Βέγγος" του τμήματος , ο Γιώργος ο Λαουτάρης ο πανταχού παρόν , υπεύθυνος ακαδημιών, ο άνθρωπος που τρέχει τα κάνει όλα και συμφέρει.
Τελευταίο άφησα τον αφανή εργάτη του τμήματος ,τον γνήσιο προοδευτικάνο οπαδό τον Κώστα τον Φαντόπουλο.
Εδώ που φτάσαμε πια η αντικειμενική κριτική θα είναι στην "ημηρεσία διάταξη" .
Αναφορά όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε και για κάποιους ανθρώπους που δρουν με γνώμονα την αγάπη και το συμφέρον
του συλλόγου χωρίς να φαίνονται πουθενά.Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς.

Βεντούρης Ακης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων