Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

12/23/2008

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ

Η ομάδα πήγε να παίξει την κυριακή στη Ρόδο χωρίς προπονητή, με πρόεδρο γραμματέα και ταμία παραιτημένους, κι ένα τεράστιο ερωτηματικό να πλανιέται σε σχέση με το τι θα κάνει το υπόλοιπο Δ.Σ. που χρειάζεται επιτέλους ν' αναλάβει τις ευθύνες του.
Νοιώθω ότι τα νεύρα πολλών είναι σπασμένα, η υπομονή έχει εξαντληθέι, και η αισιοδοξία (μαζί και η δική μου) έχει πάει περίπατο.
Κάτω από τέτοιες συνθήκες, φαντάζομαι ότι σχεδόν κανείς δεν περίμενε θαύματα στο κυριακάτικο παιχνίδι.
Ωστόσο το να πάνε κάποιοι στην προπόνηση της Τρίτης για να κουβεντιάσουν με τους παίκτες με φόβο ακόμα και να εκτραχυνθούν κάποια στιγμή τα πράγματα λόγω του άσχημου κλίματος που επικρατεί, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Την εικόνα της ομάδας την έχουμε δει στο γήπεδο και μακάρι να υπάρχει κάτι που μπορούμε ν' αλλάξουμε άμεσα, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος πάνω σε μια τέτοια προοπτική.
Καταλήγω λέγοντας πως τα στραβά του περασμένου καλοκαιριού που τώρα εκδηλώνονται με εντελώς αρνητικό τρόπο, όλοι τα ξέρουμε και δεν υπάρχει λόγος να επανέλθουμε.
Περιορίζομαι λοιπόν να προτείνω σε όλους, κάντε μια στάλα υπομονή.
Να πραγματοποιηθεί επιτέλους η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Δ.Σ. για να μπορέσουμε στη συνέχεια να εκτιμήσουμε τι έχουμε μπροστά μας να διαχειριστούμε.
Ψυχραιμία και μην ξεχνάτε πως τα Χριστούγεννα δεν έρχονται, φθάσανε.
Μια ανάπαυλα στις δύσκολες μέρες που περνάμε την έχουμε ανάγκη όλοι μας.
Κι αν περιμένουμε και μια δυο μέρες δεν χάλασε ό κόσμος. Δ.Β.


Προοδευτική: Στην τελική ευθεία του προπονητή Μέχρι την Τετάρτη το βράδυ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή στην Προοδευτική. Οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Μάλλιου και απομένουν οι τελικές ανακοινώσεις.
Την είδηση την πήρα από το periferiako.com.
Το πρόβλημα είναι ότι βγαίνουν κάποιες ανακοινώσεις σε διάφορα site η εφημερίδες όπως π.χ. θέμα προπονητή ,αλλά κανένας δεν μπαίνει στο κόπο να ενημερώση έστω και με
μια λιτή ανακοίνωση απο το επίσημο site αν έχουμε διοίκηση ή όχι

1 σχόλιο:

  1. Κάντε μια στάλα υπομονή λέει ο φίλτατος Δημήτρης, και αυτό αναγκαστικά θα κάνουμε. Μπορούμε και διαφορετικά; Δεν γίνεται να σταματήσουμε να είμαστε Προοδευτικάνοι. Πάντα θα το έχουμε μέσα μας και πάντα θα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Μόνη της η ελπίδα εξάλλου είναι μια μορφή επανάστασης, διότι δείχνει μη αποδοχή της κατεστημένης κατάστασης. Εγώ δεν πιστεύω πως θα γίνουμε η ομάδα που θα ανέβει τις κατηγορίες από τη μια χρονιά στην άλλη (όπως μας έλεγαν...), αλλά αυτό που θέλω είναι να βλέπω παίχτες να παίζουν με πάθος και επειδή γουστάρουν. Αν συνεχίσει η κατάσταση έτσι καλύτερα να παίξω εγώ (και εσείς...) που είμαι άμπαλος και να φτύνω αίμα επειδή πονάω την ομάδα. Θα χάνω τουλάχιστο με το κούτελο καθαρό.
    Όσο για τους διοικούντες αν είναι τύποι που λακίζουν με την πρώτη στραβή τότε δεν τους θέλουμε, δεν είναι άξιοι να συνδέουν το όνομα τους με αυτό της Προοδευτικής.
    Τι λέω Χριστουγεννιάτικα πάλι...
    Καλές γιορτές σε όλους και ας ελπίσουμε την νέα χρονιά να αναστηθούμε από την τέφρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων