Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

12/08/2008

Ενα αντιο στο 15 χρονο που σκοτωσαν οι μπατσοιΤο οπαδικο κινημα της Προο παντα πρωτοπόρο.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ...ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ.

ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ , ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ''ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ'', ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΤΛ. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΗ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.. ΒΓΗΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ

Η ΣΠΙΘΑ ΑΝΑΨΕ...Η ΦΩΤΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΚΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων