Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

11/02/2008

Football manager
Με αφορμή αυτό το σχόλιο του Δ.Β. αλλά και το όνειρο του SFILTRO να παραθέσω κάτι που αφορά άμεσα αυτό .


' Κατ' αρχήν για να παρηγορήσω το καρντάσι μας το SFILTRO να πω ότι η Προοδευτική έχει κατακτήσει το Champions League, και μάλιστα χρησιμοποιώντας σαν έδρα το γήπεδο Νικαίας!
Για να γίνω πιο σαφής πρέπει να πω ότι πριν μερικά χρόνια η ΕΡΑ ΣΠΟΡ παρουσίαζε κάθε βράδυ μια εκπομπή με τον τίτλο fight club, μέχρι που η εκπομπή σταμάτησε γιατί οι συντελεστές της μετακομίσανε σε άλλη ραδιοφωνική συχνότητα. Η συγκεκριμένη εκπομπή είχε γίνει το στέκι όλων όσων ασχολούνται με το γνωστό P\C game Football manager.
Άκουγα τα βράδια τις εκπομπές είτε δουλεύοντας, είτε γυρίζοντας από τη δουλειά. Ώσπου ένα βράδυ έστειλε μήνυμα ένας πιτσιρικάς από τον Κορυδαλλό που δήλωνε έτσι απλά ότι είχε κερδίσει δυο φορές την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση παίζοντας με την Προοδευτική, και ότι από τα κέρδη που αποκόμισε είχε κάνει το κλουβί γήπεδο 18.000 θέσεων. Τρέμετε golden boys;
Επειδή ο αδερφούλης μας προφανώς είναι γατόνι στη χρήση των υπολογιστών, αν μας διαβάζει είτε αυτός είτε κάποιος άλλος που τον γνωρίζει, παρακαλούμε να έρθει σε επαφή μαζί μας
. '


Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό γιατί μετά από ένα σημείο σταμάτησα να παίζω ατελείωτες Football Manager αλλά μιας και γίνετε αυτή η αναφορά να στείλω με τη σειρά μου μερικές εικόνες γιατί σε αυτόν τον εικονικό κόσμο όλα γίνονται. Και πιστεψτε με και οι εικόνες είναι πραγματικές αλλά και τα saves του παιχνιδιού είναι αποθηκευμένα για τους δύσπιστους. Αν όντως ο φίλος έχει κατακτήσει το Champions League με την ομάδα μας του αξίζουν μεγάλα συγχαρητήρια...όμως κάτι τέτοιο απαιτεί να παίζει απίστευτες ώρες και το γεγονός ότι το κέρδισε και δύο φορές μου μοιάζει απίστευτο ώστε να είναι αληθινό!
Για ρίξτε μια ματιά στις φώτο ! Αρχικά υπάρχει δημοσίευση στον ημερήσιο τύπο. Πιο συγκεκριμένα εφημερίδα Sportime στο φύλλο της 26 Φεβρουαρίου του 2006 στη σελίδα 75 και στη στήλη στον πάγκο. Η φωτογραφία με τη δημοσίευση αλλά και η εφημερίδα είναι στην διάθεσή σας. Εν συντομία εντός 3 ποδοσφαιρικών περιόδων κατέκτησα 2 φορές το κύπελλο Ελλάδας από 1 φορά το πρωτάθλημα σε Α' και Β' εθνική κατηγορία ενώ το αποκορύφωμα ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου Uefa. Τα screenshot υπάρχουν για να μας θυμίζουν ότι όλα γίνονται...Ξεκίνησα και εγώ να συμμετέχω στο Champions League αλλά επειδή οι ώρες ήταν ατελείωτες και ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού αυξανόταν συνεχώς αλλά και επειδή δεν μπορεί κανένας να παίζει συνεχώς 3 μήνες Football Manager σταμάτησα εκεί την πορεία μου. Φίλε Δημήτρη να και κάτι που δεν ήξερες ενδεχομένως :)

Donkey2.(Γιώργος Π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων