Είσαι Προδευτικάνος και έχεις κάθε δικαίωμα να σε σέβονται και να σε λογαριάζουν, και να αναφέρονται σε σένα έχοντας πάντα στο μυαλό, πως η Προοδευτική αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία της, τον κόσμο της και τη βυσσινί φανέλα, τον Κορυδαλλό και την Κοκκινιά.

11/20/2008

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε χιλιάδες διευθύνσεις ηλεκρονικής αλληλογραφίας ανάμεσα τους και στη δική μου, φθάνουν σωρηδόν μηνύματα που λένε ότι σε διάφορες λοταρίες έχετε κερδίσει αμέτρητα λεφτά, οπότε δώστε μας στοιχεία και λογαριασμούς για να σας καταθέσουμε τα κερδισμένα.
Με τον ίδιο τρόπο προτείνονται σε απελπισμένους επιχειρηματίες τεράστιες τραπεζικές πιστώσεις από το εξωτερικό αρκεί να κάνουνε το ίδιο.
Σε επικοινωνία με την διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος μου συστήθηκε η άμεση διαγραφή μηνυμάτων αυτής της μορφής, δεδομένου πως η έναρξη επικοινωνίας με αυτούς τους φορείς περΙκλείει δυο μεγάλους κινδύνους.
α) Έκθεση προσωπικών μας δεδομένων σε κινδύνους που δεν μπορούμε να φανταστούμε.
β) Πιθανότατη χρέωση της τηλεφωνικής μας γραμμής με τεράστια ποσά.
Και μια πρακτική συμβουλή.
Για κάθε τι ύποπτο που αντιλαμβάνεστε κάνοντας χρήση του διαδικτύου, μην διστάζετε να το αναφέρετε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος. Πως;
Κλικάροντας πάνω στη μηχανή αναζήτησης τη λέξη dart, η τηλεφωνώντας στους αριθμούς 210-64.76.000 για την Αθήνα, η 2310-03.88.370 για την Θεσσαλονίκη.
Επειδή το διαδίκτυο μπορεί έχει τεράστιες δυνατότητες, αλλά δεν αποτελεί και σύναξη αγίων, δίνοντας ευκαιρίες δράσης σε κάθε μορφής εγλκηματικούς εγκεφάλους που αποτελούν απειλή και για 'μας αλλά ακόμη περισσότερο για τα παιδιά μας, μη διστάζετε να έρχεστε σε επαφή με την συγκεκριμένη υπηρεσία, γιατί αστυνομία σημαίνει πρώτιστα διαρκής λειτουργία κορυφαίας προτεραιότητας στην διάθεση των πολιτών. Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικα Δικαιωματα κειμενων και φωτογραφιων